Yhdistyskirje 2/2020

1 min read

Yhdistyskirje

Syksyn 2020 yhdistyskirje vuoden 2021 toiminnan suunnittelua varten.

Kansikuvavaakanettiin

Syksyn 2020 yhdistyskirjeestä löydät ideoita ja vinkkejä Maa- ja kotitalousnaisten yhdistyksille vuoden 2021 toiminnan suunnittelua varten.

Yhdistyskirje on lähetetty yhdistyksille 1.10.2020 puheenjohtajan tai sihteerin nimellä. Kirjeen mukana on lähtenyt myös Maa- ja kotitalousnaisten järjestötuote-esite.

Yhdistyskirjeestä on lähetetty uutiskirje tiedoksi 7.10.2020 kaikille niille jäsenille, joiden sähköpostiosoite löytyy valtakunnallisesta jäsenrekisteristä ja eivätkä he ole peruneet Maa- ja kotitalousnaisten tai ProAgrian uutiskirjeitä.

Kirjeen postitusyhteistyökumppanina on toiminut Viking Line, Kirjeessä on mukana Viking Linen esite ja etukortti. Etukortin voi arpoa esimerkiksi yhdistyksen tilaisuudessa.

Yhdistyskirje 2/2020

Järjestötuotekuvasto Kauppaan pääset tästä.

Viking Linen esite

Niitä yhdistyksiä joiden jäseniä yhteystietoineen ei ole vielä ilmoitettu ProAgria Keskusten ja Maa- ja kotitalousnaisten piirikeskusten valtakunnalliseen jäsenrekisteriin, kannattaa tehdä se mahdollisimman pian. Samassa yhteydessä kannattaa rekisterin käyttö ottaa myös avuksi oman yhdistyksen toimintaan. Se on järjestön tarjoama palvelu. Jäsenmäärillä on merkitystä mm. järjestöjen rahoituksiin.

Tiedonkulun parantamiseksi viekää viestiä, että jäsenet ilmoittavat sähköpostiosoaitteensa jäsenrekisteriin päivitettäväksi ensisijaisesti yhdistyksen rekisterinhoitajalle tai alueen keskukseen/piirikeskukseen, ellei yhdistyksellä ole rekisterinhoitajaa.