Maa- ja kotitalousnaisten tunnustuspalkinto

1 min read

Järjestötoiminta

Maa- ja kotitalousnaisten Keskus ry hallituksen myöntämä tunnustuspalkinto

1. Maa- ja kotitalousnaisten tunnustuspalkinto on järjestöllinen huomionosoitus, jonka Maa- ja kotitalousnaisten Keskus ry:n hallitus myöntää vuosittain.

2. Tunnustuspalkinnon tarkoituksena on aktivoida järjestötoimintaa, tehdä järjestöä tunnetuksi sekä antaa tunnustusta järjestössä aktiivisesti toimiville yhdistyksille tai piirikeskuksille sekä niissä toimiville henkilöille.

3. Tunnuspalkinto julkistetaan ja jaetaan Maa- ja kotitalousnaisten Keskus ry:n varsinaisessa kokouksessa. Vuosittain jaetaan yksi tunnustuspalkinto siten, että kahtena vuonna palkinto jaetaan yhdistykselle ja kolmantena vuonna piirikeskukselle. Ensi vuonna 2022 palkinto myönnetään yhdistyksille.

4. Kukin piirikeskus valitsee piirikeskuksen tai yhdistyneissä piirikeskuksissa maakunnittain yhdistysten toimintakertomusten perusteella ehdokkaan / ehdokkaat Maa- ja kotitalousnaisten Keskus ry:n hallituksen käsiteltäväksi, joka valitsee palkinnon saajan.

5. Piirikeskusten ollessa palkittavana valinnan tekee Maa- ja kotitalousnaisten Keskus ry:n hallitus piirikeskuksilta saamiensa toimintakertomusten perusteella.

AIKATAULU

1. Piirikeskus lähettää ehdokkaan / ehdokkaat syyskuussa 2022 (aika tarkentuu myöhemmin) Maa- ja kotitalousnaisten Keskukseen hallituksen käsiteltäväksi.

2. Palkinto jaetaan Maa- ja kotitalousnaisten Keskuksen varsinaisessa kokouksessa 2022