Koko järjestön toiminta esiin – apuanne tarvitaan!

2 min read

Uutinen

Nyt on aika palauttaa vuoden 2016 toimintakertomukset

Mkn artikkeli talkoot kuvakatjapethman 0

Maa- ja kotitalousnaisten yhdistyksissä tehdään huikea määrä vuodessa työtä, joka tuottaa iloa ja virkistystä jäsenilleen sekä usein myös muille alueen ihmisille. Yhdessä tekeminen ja oppiminen lisää yhteisöllisyyttä. Työllä on usein myös sivistyksellinen merkitys.

Jokainen järjestö haluaa tuoda näkyviin työnsä merkityksen ja vaikuttavuuden. Sitä vaativat myös yhdistysten toiminnan niin julkiset kuin yksityiset tukijat. Yhdistysten ja vapaaehtoisten tekemä työ pitää saada paremmin esille.

Toimintakertomukset 2016

Nyt on aika koota yhdistysten toiminta kirjoihin ja kansiin. Palauta vuoden 2016 toimintakertomukset 31.3. mennessä! Linkki toimintakertomuslomakkeeseen löytyy Yhdistyssivuilta, kohdasta Asiakirjapohjat.

Yhdistyksen toimijat ovat vaivojaan säästämättä olleet tuottamassa mitä erilaisimpia tapahtumia ja toimintaa yhdistyksen jäsenille ja alueen asukkaille.

Tällä kaikella talkoilla tehdyllä vapaaehtoistyöllä on iso merkitys yhteisen hyvän tuottajana. Toivomme pientä mietintää siitä, kuinka paljon aikaa tunneissa on kulunut, kun kokouksissa on suunniteltu asioita ja erilaisia tapahtumia on järjestetty.

Maa- ja kotitalousnaisetkin toimintakertomuksissa on ovat kysytty talkootyön määrää mm. muonituksista ja vaikkapa seurantalon maalauksesta tai myyjäisistä.

Näiden ns. varsinaisten talkoiden lisäksi järjestön eteen tehtävää vapaaehtoistyötä on kaikki järjestön eteen tehtävä talkootyö:

  • kokousten ja tarjoilujen järjestäminen
  • osallistuminen kokouksiin
  • tilaisuuksien ja retkien järjestelyt
  • kurssien järjestelyt
  • ilmoitusten ja viestinnän hoitaminen
  • muut paperi- tai tietokonetyöt.

Tämä kaikki työ olisi syytä saada kirjoihin ja kansiin tunteina, jotta voimme ylpeästi esitellä laajaa toimintaamme.