Ylös kyykystä - katse tulevaan

1 min read

Uutinen

Yrittäjä, tule mukaan pohtimaan tulevaisuuden haasteita ja mahdollisuuksia Esko Valtaojan siivittämänä!

Ylos webinaari uutissivu 2

Lehdistötiedote / kutsu 14.4.2021

Ylös kyykystä - katse tulevaan: yrittäjäwebinaari ja tuumaustalkoot

ProAgria Itä-Suomen / Itä-Suomen Maa- ja kotitalousnaisten ProYritys Kainuu II -hanke sekä Oulujärvi LEADER järjestävät yrittäjäwebinaarin, jossa pohditaan yrittäjyyden tulevaisuuden haasteita ja mahdollisuuksia.

Webinaarissa vierailevana puhujana on tähtitieteen emeritusprofessori Esko Valtaoja, joka luennoi rohkaisevasti tulevaisuuden näkymistä ja haasteista. ”Tulevaisuus on jotain aivan muuta kuin luulet!” Tilaisuudessa kuullaan myös valtimolaisen Puukarin Pysäkin yrittäjän Anni Korhosen kokemuksista ja erityisesti vastuulliseen yritystoimintaan liittyvistä ratkaisuista koronakriisin pyörteissä.

Webinaarissa on myös tuumauspajoja, joissa jaetaan ajatuksia yrittämisestä. ”Tavoitteena on kehittää yrittäjille työkaluja, jotka auttavat valmistautumaan tulevaan ja toimimaan tulevaisuuden yrittäjänä”, kertoo tilaisuuden tarkoituksesta toiminnanjohtaja Pirjo Oikarinen Oulujärvi Leaderista.

Maksuton tilaisuus järjestetään Teams-verkkoluentona keskiviikkona 14.4.2021 klo 17.30-19.30.

Ilmoittautuminen viimeistään ma 12.4. osoitteessa:

https://ita-suomi.maajakotitalousnaiset.fi/tapahtumat/ylos-kyykysta-katse-tulevaan-yrittajawebinaari-ja-tuumaustalkoot-16456