Christell Åström Maa- ja kotitalousnaisten Keskuksen toiminnanjohtajaksi

1 min read

Tietoa meistä

Vahva maaseudun kehittäjä MMM Christell Åström luotsaa MKNK:n toimintaa 15.2.2021 alkaen.

Christell astrom 620 360
Vahva maaseudun kehittäjä MMM Christell Åström luotsaa Maa- ja kotitalousnaisten Keskus ry:n (MKNK) toimintaa 15.2.2021 alkaen.
MKNK:n uutena toiminnanjohtajana aloittaa 15.2.2021 maa- ja metsätaloustieteiden maisteri Christell Åström. Åström on jo reilun vuosikymmenen ajan työskennellyt maaseudun kehittämisen puolesta. Hän siirtyy MKNK:een maa- ja metsätalousministeriöstä, jossa toimii neuvottelevana virkamiehenä ja Maaseutupolitiikan neuvoston pääsihteerinä. Åströmillä on monipuolista osaamista myös kuntasektorilta ja Leader-toiminnasta.
”Odotan innolla, että pääsen Maa- ja kotitalousnaisten riveissä tekemään tärkeää työtä maaseudun elinvoimaisuuden vahvistamiseksi ja ihmisten hyvinvoinnin parantamiseksi koko maassa. Uskon, että monipuolinen kokemukseni ja laajat verkostoni ovat hyödyksi järjestön valtavan tärkeässä työssä”, Åström toteaa.
Maa- ja kotitalousnaisten tärkeät arvot – kestävä kehitys, luonnon monimuotoisuuden edistäminen, osallisuus ja yhteisöllisyys – ovat merkityksellisiä Sipoossa asuvalle ja aktiivisesti yhdistystoiminnassa toimivalle Åströmille.
”Elämme poikkeuksellisen haasteellisia aikoja. Monipaikkaisuus, maaseudun ja kaupunkien välinen vuorovaikutus ja kotimaisen ruoan arvostus ovat kuitenkin ilahduttavasti lähteneet kehittymään aivan uudella tasolla. Tässä työssä Maa- ja kotitalousnaisilla on tärkeä rooli, jota haluan voimistaa vieläkin vahvemmaksi.”
Lisätietoja
Christell Åström
p. 040 766 9179
15.2.2021 lähtien