Syysmarkkinat Rytmikorjaamolla 25.9.2016

1 min read

Uutinen

Iso joukko myyjiä saman katon alle.

Fresh vegetables 1537603 1920

Syysmarkkinat valtaavat Rytmikorjaamon tulevana sunnuntaina 25.9. Tapahtumassa on runsaslukuinen joukko niin ruoka- kuin käsityömyyjiäkin. Myyjät ovat ottaneet tapahtuman hyvin vastaan, sillä tällaisia matalan kynnyksen myyntipaikkoja on Seinäjoella hyvin vähän.

Asiakkaat arvostavat pienten merkkien tuotteita ja ostavat mielellään niitä kotiin viemiseksi. Monille esimerkiksi markkinoilta ostetut leivät ovat suurta herkkua, kun arjessa tyydytään vain kauppojen teolliseen leipätarjontaan. Syysmarkkinat ei ole pelkkä myyntitapahtuma, vaan kotiin viemiseksi sieltä saa monenmoista oppia ja tietoa muun muassa perunalajikkeista ja mehumaijan käytöstä.

Syysmarkkinat on koko perheen tapahtuma, jossa yhdistyvät lähellä tuotettu ruoka sekä lähialueiden käsityöläisten tuotteet. Syysmarkkinoiden ohjelmassa on markkinamyyntiä, Mehutasting, Mehumaijakoulu, perunaklinikka ja livemusiikkia. Musiikista vastaavat haitaristi Jonna Pirttijoki sekä DJ Peruna. Tapahtuman juontajana on YLE:n toimittaja Olli Koski. Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Etelä-Pohjanmaan maa- ja kotitalousnaiset sekä Selmun Preppaamo-hanke. Syysmarkkinat Rytmikorjaamolla su 25.9.2016 kello 11 – 15.00. Tapahtuma on ilmainen.