#ROHKEESTIYLPEE -retki Etelä-Suomen maaseudulle

1 min read

Uutinen

Retkellä on luvassa on paljon positiivisia kohtaamisia ja monenlaisia tarinoita

Ryhmakuva 1

Maaseutumme ohitetaan usein sata lasissa. Tämä ohitus voi tapahtua niin autolla kaahaten kuin ruokakaupan valinnoissa, lomasuunnitelmissa, kuntien kaavoissa ja maamme brändeissä. Kaahailu ja ohittelu estää meitä näkemästä lähellä olevia arvojamme. Me Etelä-Suomen maa- ja kotitalousnaiset sanoimme stop ja seis. Päätimme olla rohkeasti ylpeitä maaseudustamme.

Maaseudullamme on paljon asioita ja tekijöitä, joista voimme oikeasti olla ylpeitä ja ne kestävät kansainvälistäkin vertailua. Meillä on esimerkiksi ihan huikea luonto ja kulttuurimaisemat. Niitä kannattaa hyödyntää niin asujan kuin lomailijan. Meillä tuotetaan puhdasta ja maukasta ruokaa. Maaseutumme tarjoaa oivallisen ympäristön monipuoliselle ja elinvoimaa lisäävälle yritystoiminnalle. Ja ennen kaikkea meillä on tämän kaiken tekijöinä taitavia ja asiantuntevia ihmisiä.

Teemme vuonna 2019 maaseuturetken, johon toivomme paljon lähtijöitä mukaan. Tämä retki tehdään pääasiassa somemaailmassa eli kyytiin on helppo hypätä Etelä-Suomen maa- ja kotitalousnaisten Facebook-sivuilla täällä. Vuoden mittaan kerromme monipuolisesti maaseudustamme ja työstämme siellä. Ollaan yhdessä rohkeesti ylpeitä. Kerrotaan, kuvataan ja jaetaan, mitä kaikkea ylpeyden aihetta meidän maaseudultamme löytyy.

Tervetuloa mukaan, ole sinäkin #rohkeestiylpee

Etelä-Suomen maa- ja kotitalousnaiset

Retkiohjelma: