Osallistu kilpailuun

1 min read

Uutinen

Haussa parhaat reseptit.

Knife 464879 1920

Nyt on aika paljastaa omat herkkureseptit! Etelä-Pohjanmaan Maa- ja kotitalousnaiset etsivät kilpailussa ohjeita, joissa on käytetty kotimaista lampaanlihaa, vuohenlihaa tai vuohen- tai lampaanmaitotuotteita. Voit osallistua kilpailuun, olet sitten keittiöalan ammattilainen tai kotikokki. Kilpailureseptien raaka-aineiden tulee olla kotimaisia, mielellään lähiruokaa. Ohjeiden tulisi olla helppoja ja raaka-aineiltaan helposti löydettäviä.

Asiantuntijoista koostuva esiraati valitsee viisi reseptiä molemmista sarjoista, jotka valmistetaan sidosryhmistä koostuvan tuomariston arviointitilaisuuteen. Raati valitsee kolme parasta reseptiä molemmista sarjoista. Palkintoina kilpailussa on tuotteita ja lahjakortteja: 1.sija 100 e, 2.sija 50 e, 3.sija 30 e.

Reseptit ja tulokset julkaistaan 17.9. Ilmajoella Lammas, Luomu ja Maisema tapahtumassa. Kilpailuun lähetetyt reseptit julkaistaan netissä kilpailun jälkeen. Kilpailussa on kaksi sarjaa: pääruoka ja jälkiruoka. Osallistumisaikaa on aina 31.8.2016 saakka.

Osallistu kilpailuun näin:

1. Lähetä resepti sähköpostitse:

asta.asunmaa@maajakotitalousnaiset.fi, viestiin tunnukseksi

RESEPTIKILPAILU tai postitse: ProAgria Etelä-Pohjanmaa, Maa- ja kotitalousnaiset, RESEPTIKILPAILU, Huhtalantie 2, 60220 Seinäjoki.

2. Ilmoita reseptin yhteydessä nimesi, yhteystietoesi (puhelin, osoite) ja kumpaan sarjaan reseptillä osallistut. Max. 3 reseptiä/osallistuja.