Kirsi Mutka-Paintola Etelä-Savon Maa- ja kotitalousnaisten piirikeskuksen toiminnanjohtajaksi

1 min read

Uutinen

Restonomi AMK Kirsi Mutka-Paintola on valittu Etelä-Savon Maa- ja kotitalousnaisten piirikeskuksen toiminnanjohtajaksi 1.9.2016 alkaen

Kirsi mutka paintola 2

Kirsi Mutka-Paintola Etelä-Savon Maa- ja kotitalousnaisten piirikeskuksen toiminnanjohtajaksi

Etelä-Savon Maa- ja kotitalousnaisten piirikeskuksen hallitus sekä ProAgria Etelä-Savon hallitus ovat valinneet Restonomi AMK Kirsi Mutka-Paintolan Etelä-Savon Maa- ja kotitalousnaisten piirikeskuksen toiminnanjohtajaksi 1.9.2016 alkaen. Mutka-Paintola jatkaa tehtävässä Maa- ja kotitalousnaisten Keskukseen, Tikkurilaan, maiseman- ja luonnonhoidon kehitysjohtajaksi siirtyvän Leena Lahdenvesi-Korhosen työtä. Etelä-Savon Maa- ja kotitalousnaisten piirikeskus on osa valtakunnallista maaseudun naisten asiantuntijajärjestöä ja toimii osana ProAgria Etelä-Savoa. Palvelut painottuvat ruuan, maiseman- ja luonnonhoidon sekä maaseudun yritystoiminnan ja järjestötoiminnan edistämiseen.
Toiminnanjohtajan tehtävänä on vastata maa- ja kotitalousnaisten asiantuntijapalveluista, hanke- ja järjestötoiminnasta sekä niiden kehittämisestä. Hän on piirikeskuksen toimihenkilöiden esimies ja johtaa yli 4000 jäsenen maa- ja kotitalousnaisten järjestöä. Elintarvike- ja yritysasiantuntijatehtävät pysyvät osana Mutka-Paintolan toimenkuvaa. Toiminnanjohtaja on ProAgria Etelä-Savon johtoryhmän jäsen.
Viime vuosina Kirsi Mutka-Paintola on toiminut Etelä-Savon Maa- ja kotitalousnaisten asiantuntijatehtävissä. Toimenkuva on käsittänyt monipuolisesti maaseudun yritys- ja yhdistystoiminnan kehittämistä. Hänellä on myös pitkä työkokemus matkailu- ja ravitsemisalan esimiestehtävistä.
Kirsi Mutka-Paintola on kotoisin Rantasalmelta. Perheeseen kuuluvat puoliso Pauli Paintola sekä lapset Niklas 14v. ja Maaria 8v.
Lisätietoja:
- Kirsi Mutka-Paintola p. 043 826 7882 kirsi.mutka-paintola@maajakotitalousnaiset.fi
- Riitta Savikurki, pj, riitta.savikurki@surffi.fi