Etelä-Suomen maa- ja kotitalousnaisille uusi toiminnanjohtaja

1 min read

Uutinen

Kirsi Haapanen aloitti maa- ja kotitalousnaisten toiminnanjohtajana Etelä-Suomessa

Kirsin kuva

Aloitin tammikuun 2019 alusta Etelä-Suomen maa- ja kotitalousnaisten toiminnanjohtajana. Asun Tampereella ja olen kotoisin Satakunnasta. Kokemäen Kauvatsalla vietämme paljon vapaa-aikaamme. Siellä on äitini suvun synnyinkoti, joka sijaitsee kauniissa, maisemallisesti ja kulttuurihistoriallisesti merkittävässä Kauvatsanjokivarressa.

Itsensä kehittäminen ja uusien asioiden oppiminen on vienyt minua elämässä eteenpäin. Olen aloittanut opintoni ja työurani hoitoalalla. Seuraavat tutkinnot veivät minut kiinteistönvälitysalalle. Viimeisimmän työurani, yli 10 vuotta, tein pankkialalla. Toimin lakiasiantuntijana ja tiimipäällikkönä.

Koen, että tehtävässäni maa- ja kotitalousnaisten toiminnanjohtajana minulla on mahdollisuus tehdä arvoiltaan merkityksellistä työtä. Itselleni tärkeitä asioita ovat muun muassa suomalainen, puhdas ja turvallinen ruoka, maaseudun kylien elinvoimaisuuden turvaaminen sekä kulttuurimaisemien ja arvokkaan rakennuskannan vaaliminen. Katson toiveikkaana ja innostuneena tulevaisuuteen.

Kirsi Haapanen
Toiminnanjohtaja, Etelä-Suomen maa- ja kotitalousnaiset
ProAgria Etelä-Suomi ry
p. 0400 712 092
kirsi.haapanen@maajakotitalousnaiset.fi