Inkiväärishotti
Kokeile raikasta inkiväärishottia
![MKN ikivaariasitruunaa kuva Pixabay](/uploads/MKN/MKN-Ruokakuvat/_1280x853_crop_center-center_82_line/MKN_ikivaariasitruunaa_kuva_Pixabay.jpg 1280w, /uploads/MKN/MKN-Ruokakuvat/_640x426_crop_center-center_60_line/MKN_ikivaariasitruunaa_kuva_Pixabay.jpg 640w)
1 l vettä
100 g tuoretta inkivääriä
1 iso sitruuna
1/2 dl hunajaa
1. Laita vesi kattilaan kiehumaan
2. Kuori ja paloittele inkivääri ja lisää kiehuvaan veteen, keitä n. 5 minuuttia.
3. Pese sitruuna/sitruunat, viipaloi ne ja lisää kattilaan. Ota kattila liedeltä ja jäähdytä tunnin verran.
4. Siivilöi juoma.
5. Lisää n. 1/2 dl hunajaa joko juoksevaa tai kiinteää.
6. Säilytä jääkaapissa lasikannussa tai -pullossa.
![](/uploads/archive/styles/editor_half/public/recipe/image_editor/sitruunajuoma_2.jpg?itok=Th6j7e7G)
![](/uploads/archive/styles/editor_half/public/recipe/image_editor/sitruunajuoma_5.jpg?itok=YUJGmHuB)
![](/uploads/archive/styles/editor_half/public/recipe/image_editor/sitruunajuoma_6.jpg?itok=kPiIVCf7)
![](/uploads/archive/styles/editor_half/public/recipe/image_editor/sitruunajuoma_7_0.jpg?itok=JPUOfNpI)