Suvi Anttila

Suvi anttila proagria

Markkinointi- ja viestintäjohtaja

ProAgria Keskusten Liitto

Urheilutie 6 D, PL 251
01301 Vantaa

Olen Suvi Anttila ja vastaan ProAgria Keskusten Liitossa markkinoinnista ja viestinnästä sekä kustannustoiminnasta. Osa työtäni on myös sidosryhmätyö. Osaamistani ovat markkinoinnin ja viestinnän johtaminen, brändien rakentaminen, markkinoinnin ja viestinnän suunnittelu, seuranta ja toteutus, tuotteistus sekä markkinoinnin ja viestinnän kanavien ja työvälineiden kehittäminen mm. digitaalinen markkinointi ja some. Työtä teen yhdessä ProAgrian viestijöistä muodostuvan viestijäverkoston kanssa sekä osaomisteisten yhtiöidemme Bisnes+ Oy:n, Biocode Oy:n ja ProEventus Oy:n kanssa.

Kustannustoiminnassa tuotamme alalle ammattikirjallisuutta. Tunnetuimpia tuotteitamme ovat Tieto tuottamaan -kirjat, Maatalouskalenteri ja Liiton omat julkaisut Peltokasvien kasvinsuojelu, Lajikeopas ja käännöskirjat. Kustantamillemme kirjoille on ominaista, että ne ovat mahdollisimman helppolukuisia, käytännön läheisiä ja ratkaisuvaihtoehtoja antavia. Sähköisten palvelujen kehittämisessä keskeisiä osaamisalueitani ovat eri asiakaspalvelutapojen konseptointi.

Tällä hetkelleä teen tiiviisti työtä Ilmastomuutoksen hillitsemiseksi maatalouden näkökulmasta laajan yhteistyöverkoston kanssa. Sidosryhmäyhteistyössä työstämme parhaillaan Tulevaisuusvalmennuksia S-ryhmän kanssa, Melan Välitä viljelijästä -verkoston kanssa laajaa yhteistyötä varhaisesta välittämisestä sekä vastuullisuusasioita usean yhteistyökumppanin kanssa.

Katso tästä viimeisimmät

  • mediatiedotteemme: www.proagria.fi/ajankohtaista
  • sähköinen vuosikertomuksemme: www.proagria.fi/vuosikertomus
  • blogikirjoitukset: www.proagria.fi/blogit

Expertise