Juha Hiitelä

Hiitela juha

Energia-asiantuntija

ProAgria Etelä-Suomi

Näsilinnankatu 48 D
33200 Tampere

Työskentelen energia-asiantuntijana ProAgria Etelä-Suomessa, pääasiassa Pirkanmaan, Kanta- ja Päijät-Hämeen alueella.
Autan maatiloja ja yrityksiä hahmottamaan energian käytön kokonaisuuden, eri vaihtoehtojen soveltuvuuden kohteeseen sekä kustannustason. Osaamisen pohjana on yli 20 vuoden kokemus maaseutuyrittäjyydestä sekä toimiminen uusiutuvan energian edistämishakkeissa vuodesta 2004 saakka.
Laadin maatiloille mm. energialaskelmia investointitukien liitteeksi, tarjoan teknistä neuvontaa, lämmöntarvelaskelmia, sekä vaihtoehtovertailuja.
Osaamisalueitani ovat puupohjaiset energiamuodot, energiantuotannon tekniikat, aurinkoenergian, biokaasun ja eri energiantuotantovaihtoehtojen kannattavuusvertailut sekä lämpöyrittämisen tarjous- ja sopimusasiat. Tarvittaessa lisätietoa tai apua erityistehtävien ratkaisemiseen saadaan hankittua laajan yhteistyöverkoston kautta.
Toimin myös ProAgria Etelä-Suomen uusiutuvan energian kehittämishankkeissa. Käy tutustumassa hankkeiden monipuoliseen tarjontaan sivun alaosassa olevista linkeistä ja poimi hyödyt omaan toimintaasi.

Toimin maatilojen neuvontajärjestelmän, Neuvon, asiantuntijana seuraavissa asioissa: energia, maatilan nykyaikaistaminen ja kilpailukyky, luomu.

Koulutukseltani olen metsänhoitaja (MMM) pääaineena metsäteknologia.