Johanna Rinnekari

Rinnekari johanna 2014 4922

Yritysasiantuntija

ProAgria Itä-Suomi

Tehtaantie 6 B
80400 Ylämylly, Liperi

Toimin MKN Yrityspalveluissa ProAgria Itä-Suomessa, pääasiassa Pohjois-Karjalan alueella. Toimenkuvaani kuuluvat pk –yritysten liiketoiminnan suunnittelu, investointi- ja rahoitusneuvonta, markkinoinnin suunnittelu ja palvelumuotoilu. Olen mukana arvioitaessa uuden liikeidean edellytyksiä ja perustettaessa yrityksiä. Toimialoina mm. elintarvike-, ravintola-, matkailuala, hevostalousyrittäjyys, Green Care -sosiaali-, terveys- ja kasvatusala sekä maatilan sivuelinkeinot.
Minut on hyväksytty Neuvo 2020 maatilojen nykyaikaistamisen ja kilpailukyvyn parantamisen neuvonnan sisältökonaisuuden asiantuntijaksi.

Koulutukseltani olen filosofian maisteri (yrityksen taloustiede, talousmaantiede, sosiologia).
Olen suorittanut myös mm. yritysneuvojan erikoisammattitutkinnon ja liiketoiminnan johtamiseen liittyviä koulutuskokonaisuuksia.

Olen Vastuullista proteiinia pöytään - hankkeen hankevastaava.

Sähköpostini myös johanna.rinnekari@proagria.fi

Yritysten kehittämispalvelut

Yritysten kehittämispalvelut ovat ELY-keskuksen tarjoamia konsultointi-ja koulutuspalveluja, joiden avulla tuetaan pk-yritysten kasvua, uudistumista, kansainvälistymistä sekä työllisyyttä. Palveluja hyödyntämällä yrityksesi saa hyvät eväät menestykseen muuttuvassa maailmassa. Toimin vastuukonsulttina Konsultointipalvelun osiossa Analysointi, kasvu ja kansainvälistyminen. Lue lisää!

www.yritystenkehittamispalvelut.fi