Uusi toiminnanjohtaja Keski-Pohjanmaalle

2 min read

Kirsi Varila aloitti Maa- ja kotitalousnaisten toiminnanjohtajana Keski-Pohjanmaalla

Olen aloittanut elokuun puolessa välissä Maa- ja Kotitalousnaisten toiminnanjohtajana Keski-Pohjanmaalla. Voisi sanoa, että olen palannut takaisin juurilleni. Olen viettänyt lapsuuteni Perhossa ja koulut käynyt Vetelissä. Perhonjokilaaksosta tie vei Kokkolan kautta muutaman Etelä-Suomen vuoden jälkeen Seinäjoelle, jossa asuinkin 17 vuotta. Uuden työpaikan myötä muutin nyt kesän aikana Evijärvelle, josta käsin kuljen Kokkolaan ja muualle Keski-Pohjanmaalle. Paluu kotiseuduille tuntuu erityisen mukavalta!

Ennen tätä toiminnanjohtajan pestiä työskentelin 15 vuoden ajan Atrian alkutuotannon parissa viestinnän ja markkinoinnin työtehtävissä. Maatalousala on siis tuttua ja työskentely suomalaisen ruuan alkulähteillä on ollut ja on edelleen tärkeää. Pienen kylän ja maitotilan tyttönä minulle on tärkeää maaseudun pitäminen virkeänä ja toivonkin voivani tässä työssä omalta osaltani edistää elävää maaseutua. Tämä tarkoittaa hyvää yhteistyötä alueen eri toimijoiden kanssa niin kylä- kuin kuntatasolla unohtamatta tietenkään Kokkolan kaupunkia. Myös valtakunnallinen verkostoituminen on tärkeää. Me koko Suomen maa- ja kotitalousnaiset puhallamme yhteen hiileen ja mietimme yhdessä tulevaa toimintaa ja tuomme hyvät asiat eteenpäin kukin tahoilleen.

Koulutukseltani olen kansainvälisen kaupan tradenomi ja osaamista olen pitänyt yllä eri koulutuksilla. Pari vuotta sitten suoritin työni ohella markkinointiviestinnän erikoisammattitutkinnon Markkinointi-instituutissa Helsingissä. Maatalous on tullut tutuksi Atrian vuosista sekä tietenkin omista juurista, jotka ovat syvällä maaseudulla. Odotan tältä työltä paljon ja käärin innokkaasti hihat, että päästään yhdessä hommiin, yhteistyössä on voimaa!

Kirsi Varila
toiminnanjohtaja
Maa- ja kotitalousnaiset
ProAgria Keski-Pohjanmaa
puh. 040 1964 433
kirsi.varila@maajakotitalousnaiset.fi

Kokkolassa sijaitsevan Kruununvoudintalon (Kaarlelankatu 43) varaukset ja tiedustelut myös minun kauttani. Lisätietoa Kruununvoudintalosta tästä.