Sisko Lähteinen Keski-Suomen vuoden Maa- ja kotitalousnaisnen 2017

1 min read

Vuoden Maa- ja kotitalousnainen Sisko Lähteinen on auttavainen toimija.

Keski-Suomen vuoden maa- ja kotitalousnaiseksi on valittu Sisko Lähteinen Saarijärveltä.

Sisko on ollut pitkään aktiivisesti mukana Saarijärven maa- ja kotitalousnaisten toiminnassa. Toimintavuosia on kertynyt vuosikymmeniä ja johtokunnan jäsenenä yli kymmenen vuotta.

Sisko on toiminut maatalouslomittajana, joten on nähnyt maatalouden ja maaseudun muutoksen. Siskon apu tuntuu kelpaavan moneen lähtöön, niin henkilökohtaisessa elämässäkin kuin järjestötyössä.

Sisko on maa- ja kotitalousnainen sanan varsinaisessa merkityksessä. Hän on aktiivinen kahvittaja ja talkoolainen joka lähtöön, erinomainen leipuri, ruoanlaittaja, kukkien kasvattaja, kurssien ja koulutuksien kulkija, retkille osallistuja ja monella lailla taitava käsistään. Hän on aina valmis auttamaan ja neuvomaan.

Sisko on pyyteetön työmyyrä, pelastava enkeli kun tarvitaan talkoisiin tekijöitä tai tarvitaan apua tapahtuman järjestelyssä. Hän on iloinen ja ystävällinen kaikessa toimessaan sekä aina valmis kuuntelemaan ja ratkomaan eteen tulevia haasteita.

Kunnianosoitus myönnettiin Keski-Suomen maa- ja kotitalousnaisten varsinaisessa edustajakokouksessa 28.10.2017 Äänekoskella.