Kruununvoudintalo Kokkolassa

1 min read

Uutinen

Kokkolan sydämessä sijaitseva Kruununvoudintalo tarjoaa perinteikkäät ja tunnelmalliset puitteet monenlaisiin tilaisuuksiin.

Kruununvouti2020nettisivulle

Jos suunnitelmissasi on perhejuhlien, kokouksen tai vaikka konsertin järjestäminen tunnelmallisessa ja perinteikkäässä miljöössä, niin Kokkolan sydämessä sijaitseva Kruununvoudintalo on siihen juuri oikea paikka. Talossa on erikseen Tupa ja Sali, mikä mahdollistaa ruokailun toisella puolella ja ohjelman toisella. Parhaimmillaan talo on alle 50 hlön tilaisuuksissa. Kesäaikaan myös piha-alue on käytössä.

Tarjoamme ryhmille

  • kokoustilat Tuvassa tai Salissa tai voit varata koko talon käyttöösi
  • kokous- ja juhlatarjoilut toiveidesi mukaan
  • myös somistukset teematilaisuuksiin
  • meidän kauttamme saat myös varattua esiintyjiä tilaisuuksiin (musiikkiesityksiä, Piiat -lyhyt kuvaelma, talon historiikki jne)

Klikkaa tästä Kruununvoudintalon esittelyvideoon!

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä:

Niina Vihelä
Kruununvoudin emäntä
puh. 043 825 4281, niina.vihela@maajakotitalousnaiset.fi
Kruununvoudintalo, Kaarlelankatu 43, Kokkola

Kruununvoudintalo on historiallinen rakennus 1600 -luvulta. Se on tärkeä osa Kokkolan historiaa ja on ainoita vielä käytössä olevia rakennuksia noilta ajoilta. Talo on suojelukohde ja kaikki korjaukset, entisöinnit ja restauroinnit on tehty aikakauden mukaisesti museoviraston kanssa yhteistyössä. Talon omistaa Kruununvoudintalon yhdistys, joka on ansiokkaalla työllään saanut pidettyä talon nykyisessä kunnossaan. Talon vuokrausta ja pitopalvelua hoitaa Keski-Pohjanmaan Maa- ja kotitalousnaiset ja emäntänä toimii ruoka- ja ravitsemusasiantuntija Niina Vihelä. Keittiöapulaisena toimii Anette Kanteh.