Koe myöhäissyksyisen Lapin lumo Kiilopäässä Saariselällä - tuetun lomaviikon hakuaika menossa

1 min read

Uutinen

Maaseudun terveys- ja lomahuollon (MTLH) tuetut lomat haettavissa 18.8.2018 saakka

Nt1d5600suomenlatukiilopaa sampsasulonen

Työt takana ja eläkkeelle jäänti häämöttää tai olet jo jonkun aikaa nauttinut eläkepäivistä. Nyt on aika virkistyä, saada kipinä oman hyvinvoinnin panostamiseen ja tutustua samassa elämänvaiheessa oleviin ihmisiin.

Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry:n (MTLH) Maa- ja kotitalousnaisten Keskus ry:lle myöntämä tuettu

Työt takana -lomaviikko järjestetään

  • 18.11. - 23.11.2018 Suomen Ladun Kiilopäällä Saariselällä, jonne on hakuaikaa 18.8.2018 mennessä.

Lomaohjelmassa on ohjattua liikuntaa, keskusteluja sekä mahdollisuus yhdessäoloon. Lomaan sisältyy täysihoito ja majoitus jaetussa kahden hengen huoneissa.

Loman omavastuuosuus on 20 € /vrk. Suurin osa kustannuksista katetaan Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen (STEA) avustuksella.

Lomalle voi hakea yksin, puolison, perheen tai ystävän kanssa. Hakemukseeen kannattaa merkitä jäsenyys tai muu yhteistökuvio järjestön kanssa, vaikka hakeminen ei edellytä jäsenyyttä.

Kätevimmin täytät hakulomakkeen sähköisesti, joka löytyy MTLH:n Lomatuen haku -sivun linkistä Sähköiseen lomakalenteriin ja sähköiseen hakemukseen pääsee tästä! Alla löytyvät tulostettavat ja täytettävät hakulomake ja hakuohje. Kannattaa noudattaa huolellisesti hakuohjetta.

Myönnetystä lomatuesta ilmoitetaan lomatuen saajille noin 2 kuukautta ennen loman alkamispäivää. Kielteisestä päätöksestä ei ilmoiteta.

Käyttäkää tätä mahdollisuutta hyväksenne.

Yhteistyössä: