Ehdota Pirkanmaan Maistuvin yritystä

1 min read

Uutinen

Mikä antaa elämyksiä? Mistä tulee hyvä mieli? Mikä tuo ihmisiä yhteen? Mikä kruunaa hetken omien ajatusten kanssa?

Perunakuva

EHDOTA PIRKANMAAN MAISTUVINTA MAASEUTUYRITYSTÄ

Mikä antaa elämyksiä? Mistä tulee hyvä mieli? Mikä tuo ihmisiä yhteen? Mikä kruunaa hetken omien ajatusten kanssa? Tietysti hyvä ja maistuva ruoka, joka on tehty isolla sydämellä ja laadukkaista raaka-aineista!

Etsimme ehdotuksia Pirkanmaan kylien ja kuntien maistuvimmista ruokayrityksistä, tuottajista, jalostajista, ruokapalveluyrityksistä ja muista ruokaelämyksiä tarjoavista toimijoista. Tehdyistä ehdotuksista valitsemme Pirkanmaan Maistuva maaseutu 2017 -yrityksen.

Valinnassa painotetaan mm. seuraavia tekijöitä:
• Tuotteiden ja palvelujen maistuvuus, elämyksellisyys sekä innovatiivisuus
• Yrityksen halu kehittyä ja uudistua
• Yrityksen kyky verkostoitua ja tehdä yhteistyötä
• Yrityksen toiminnan vaikutukset maaseudun ja ympäröivän yhteisön elinvoimaisuudelle ja näkyvyydelle

Odotamme vapaamuotoisia ehdotuksia perusteluineen 15.10.2017 mennessä outi.penttila@maajakotitalousnaiset.fi

Tunnustuksen saajan valitsee maaseudun yritystoimintaa ja toimintaympäristöä tunteva asiantuntijaraati. Palkinnon saava yritys julkistetaan pe 17.11.2017 Kädentaidot-messuilla Tampereella.

Pirkanmaan Maistuvaa maaseutuyritystä 2017 etsimässä ovat yhteistyössä Etelä-Suomen maa- ja kotitalousnaiset, ProAgria Etelä-Suomi ry, MTK-Pirkanmaa ja Pirkanmaan Matkailu ry.

Lisätietoja:
Outi Penttilä ruoka- ja yritysasiantuntija Etelä-Suomen maa- ja kotitalousnaiset, outi.penttila@maajakotitalousnaiset.fi, p. 040 7198 959

Maistuva maaseutu 2017 -yritys valitaan ensimmäistä kertaa Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi osana Maistuva maaseutu -kampanjaa, joka on osa laajempaa Syödään yhdessä -kokonaisuutta ja Suomi 100 -vuoden virallista ohjelmaa.