Kotitarveviljelyn kehittäminen Lohjan alueella Hankkeen tavoitteena on lisätä kuluttajien tietoa kotitarveviljelyn erilaisista mahdollisuuksista
Ura aukeaa kalataloudessa Hankkeen tavoitteena on saada ammattitaitoisia toimijoita elinkeinokalatalouteen.
Kädet multaan -aktiivisen ruokakansalaisuuden toimintamalli Kädet multaan – aktiivisen ruokakansalaisuuden toimintamalli varhaiskasvatukseen, kouluihin ja paikallisyhteisöihin
Kalaherkut haltuun -hanke Kalaherkut haltuun -toimintamalli tutustuttaa oppilaat kalastuksen saloihin kokonaisvaltaisesti
Ruokatreffit keittiössä Ruokatreffit keittiössä -projektin tavoitteena on lisätä syrjäytymisvaarassa olevien nuorten hyvinvointioppimista.
Ruokailusuositukset käyttöön Tavoitteena on tiedottaa koulu- ja varhaiskasvatuksen ruokailusuosituksista sekä uudistetusta koulumaito- ja hedelmätuesta.
Terveyttä edistävät välipalat koulujen ja kotien yhteistyönä Hankkeessa luotiin ja testattiin ruokakasvatuksen toimintamalleja sekä edistettiin ruokakasvatustyötä kouluissa.
Missä leipä kasvaa 2015–2016 Hankkeessa lisätään koululaisten tietämystä monipuolisesta ja terveellisestä ruokavaliosta.
Hevi-etsivä ja kasvisaarteen arvoitus Alakouluikäisille suunnattu kasvishanke toteutettiin vuonna 2012-2013.
Älä ruoki hukkaa - Biojäte paastolle Hoksaa ja keksi keinoja ruokahävikin vähentämiseksi. Hanke toteutettiin vuosina 2012-2013.
Näe hyvä lähelläsi -lähiruokapäivät Lähiruuasta lisää tietoa kuluttajille. Hanke toteutettiin vuonna 2013.