Hyppää hyvän kierteeseen - vastuullisilla valinnoilla kestävää hyvinvointia Ihmisten ja luonnon hyvinvoinnin turvaamiseksi tarvitaan kestäviä päätöksiä ja valintoja sekä luonnon kantokykyä kunnioittavia valintoja.
Ruokahukka ruotuun, katse vesistöihin -webinaarit Tule mukaan oppimaan ruokahävikistä ja vesienhoidosta!
Avoimien alueiden viherpalveluohjelma Tampereen kaupungille B-hoitoluokkien viherpalveluohjelman avulla kokonaiskuva Tampereen kaupungin maisemapelloista ja niityistä.
Särkikaloja pyytämällä ja ruoaksi valmistamalla voidaan vähentää vesistöjen kuormitusta Särkikaloja tehokkaasti pyytämällä niiden kannat voitaisiin pitää kohtuullisen kokoisina.
Uposkasvibiomassan poisto ja hyötykäyttö Osa uposkasveista voi runsastuessaan haitata vesistön käyttöä.
Järven tilan luokittelu seuranta ja tarkkailu Suomen järvistä 85 prosenttia on peräti hyvässä tai erinomaisessa tilassa.
Vähennä ravinnekuormaa: kierrätä biojäte Kun biomassa kerätään erikseen biojätteenä tai kompostoidaan, sen sisältämät ravinteet voidaan saada talteen.
Vinkkejä ruokahävikin vähentämiseen Suunnittele, säilytä oikein, järjestä kaapit ja hyödynnä tähteet!
Vähennä ravinnekuormaa: vähennä ruokahävikkiä Ruokahävikin vähentäminen säästää luonnonvaroja, päästöjä ja rahaa.
Vähennä ravinnekuormaa: syö kotimaista luonnonkalaa Ympäristön kannalta parhaita kalavalintoja ovat kotimaiset luonnonkalat, erityisesti särkikalat.
Vähennä ravinnekuormaa: syö enemmän kasviksia Vesiin päätyvää ravinnekuormaa voi vähentää monin keinoin. Yksi tapa on lisätä kasviperäisen ruuan syömistä.
Tule mukaan Hukantorjuntapartioon - vähennetään yhdessä ruokahävikkiä Tartutaan toimeen! Ilmoita meille, miten vähennät ruokahävikkiä. Pienillä teoilla saamme suuria saavutuksia!