Uudet askeleet elintarvikealalla Kaakkois-Suomessa Kaakkois-Suomen elintarvike- ja ruoka-alan yrittäjyyden ja osaamisen kehittäminen, tiedotus ajankohtaisista asioista
Kädet multaan -aktiivisen ruokakansalaisuuden toimintamalli Kädet multaan – aktiivisen ruokakansalaisuuden toimintamalli varhaiskasvatukseen, kouluihin ja paikallisyhteisöihin
Maakuntarajat ylittävä ProAgria Itä-Suomi Koulutusohjelma tukee henkilöstöä ja johtoa yhdistymistilanteessa. Toteutusaika 1.1.2018-31.12.2021.
Sisältöä kulinaristille kulttuurista Luodaan elämyksellisyyttä, tarinoita ja palveluita Via Karelia -reitin matkailijoille. Toiminta-aika 1.4.2019-30.3.2021
Ruokatreffit keittiössä Ruokatreffit keittiössä -projektin tavoitteena on lisätä syrjäytymisvaarassa olevien nuorten hyvinvointioppimista.
Vastuullista proteiinia pöytään Lisätään proteiinikasvien viljelyä, jalostusta ja tunnettavuutta. . Hanketta toteutetaan ajalla 1.1.2018 – 31.12.2021
Maistuva Etelä-Savo -perinneruokien tuunauspajat Hanke on päättynyt, Etelä-Savon maa- ja kotitalousnaisten hankkeessa tuunattiin Rättänä ja muita perinneherkkuja 2000-luvulle
Pure peruna Maa- ja kotitalousnaisten ja Haaga-Helia ammattikorkeakoulun yhteistyöhankkeen tavoitteena palauttaa peruna nuorten lautasille.
Elintarviketietoasetuksen koulutushanke 2015–2016 Koulutushankkeen tavoitteena on lisätä alan toimijoiden tietoisuutta uuden elintarvikeasetuksen vaatimuksista.
Keruutuotteet Keski-Suomessa - loppuraportti 2012-2014 Esiselvityshankkeen tarkoituksena oli selvittää sekä keruutuotealan nykyinen tila Keski-Suomessa että edellytyksiä alan kehittämiselle.
Netti ohoi! Maaseudun ikääntyvät sosiaalisen median käyttäjiksi Projekti aloitettiin vuonna 2011 ja se päättyi keväällä 2014