European Region of Gastronomy Juhlavuosi -hanke Keskiössä on gastronomia, joka tarkoittaa ensiluokkaisista raaka-aineista valmistettujen ruokien tuntemusta ja niiden valmistamista.
MAISA Maiseman arvo -maaseudun ekosysteemipalveluiden pilotti 2018-2020 Maisemasta uusia merkityssisältöjä, uutta liiketoimintaa
Kylään maisemaan - maisema kylien identiteetin ja matkailun veturina 2018-2021 Projektet Vyn till byn vill främja intresset och värdesättandet av den egna kulturmiljön
Green Care Green Care laatu- ja johtamisjärjestelmän periaatteiden käyttöönotto hyvinvointipalveluyrityksissä. Hanke on päättynyt 31.12.2018
Kantri & Co. - Yhteistyöllä valmiuksia ja kasvua elintarvike- ja luontoaloille Hanke tarjoaa mm. työpaja- ja pienryhmätoimintaa, ohjausta toiminnan laadun ja yritysten kilpailukyvyn lisäämiseksi
Keruutuotteet Keski-Suomessa - loppuraportti 2012-2014 Esiselvityshankkeen tarkoituksena oli selvittää sekä keruutuotealan nykyinen tila Keski-Suomessa että edellytyksiä alan kehittämiselle.
Perhehoito - apu vanhuksille ja mahdollisuus maaseudulle Resursseja ja edellytyksiä vanhusten perhehoidon järjestämiseksi maaseudulla on enemmän kuin arvaammekaan.