DigiSaapas - Digitaalisen saavutettavuuden parantaminen virkistyspalveluissa 2020-2022 Varsinais-Suomen virkistys- ja luontomatkailua kehitetään
Vespaikka - vesistömaisemat vetovoimatekijänä Etelä-Savossa Vespaikka kertoo eteläsavolaisen vesistömaiseman tarinaa ja vahvistaa sen merkitystä alueidentiteetin rakennusmateriaalina ja matkailun veto
Kantri-Sampo Tavoitteena on yhteistyö yli toimialojen, uudenlaiset toimialoja yhdistävät tuotteet, palvelut, innovaatiot sekä lähialuetuotannon tilaustoi
European Region of Gastronomy Juhlavuosi -hanke Keskiössä on gastronomia, joka tarkoittaa ensiluokkaisista raaka-aineista valmistettujen ruokien tuntemusta ja niiden valmistamista.
Sisältöä kulinaristille kulttuurista Luodaan elämyksellisyyttä, tarinoita ja palveluita Via Karelia -reitin matkailijoille. Toiminta-aika 1.4.2019-30.3.2021
Seitsemän veljeksen reitillä Hankkeessa tuotetaan sisältöä ja viedään mobiilisovellukseen Seitsemän veljeksen reitti Hyvinkään, Nurmijärven ja Tuusulan alueelta.
HELMI - maaseutumatkailuyrittäjän vastuullinen toimintatapa HELMI on vastuullisen maaseutumatkailun kehittämishanke 2018
Virkistys- ja luontomatkailukohdetiedot avoimeen käyttöön Varsinais-Suomessa Varsinais-Suomen virkistys- ja luontomatkailua kehitetään.
Matkaillen kylillä Onko kylällänne paikkoja ja yritystoimintaa, joista olette ylpeitä ja joita sopisi matkailijoillekin esitellä?
Uutta ruokaa Pohjolasta – Ny Mat fran Arctic Hanke on päättynyt. Kasvua, kannattavuutta ja verkostoitumista ruoka- ja elintarvikealan yrityksille.
Mainiot maisemat Hankkeessa selvitetään maiseman tuotteistuksen mahdollisuuksia ja etsitään luonnonhoidon uusia toimintamalleja.
Pohjoinen ruoka ja matkailu - Arctic Food and Travel -hanke Hanke on päättynyt. Pohjois-Pohjanmaan paikalliset erityispiirteet ja ruokakulttuuriin pohjautuva monialainen kehittämisyhteistyö.