Vespaikka - vesistömaisemat vetovoimatekijänä Etelä-Savossa Vespaikka kertoo eteläsavolaisen vesistömaiseman tarinaa ja vahvistaa sen merkitystä alueidentiteetin rakennusmateriaalina ja matkailun veto
European Region of Gastronomy Juhlavuosi -hanke Keskiössä on gastronomia, joka tarkoittaa ensiluokkaisista raaka-aineista valmistettujen ruokien tuntemusta ja niiden valmistamista.
Sisältöä kulinaristille kulttuurista Luodaan elämyksellisyyttä, tarinoita ja palveluita Via Karelia -reitin matkailijoille. Toiminta-aika 1.4.2019-30.3.2021
Pohjoinen ruoka ja matkailu - Arctic Food and Travel -hanke Hanke on päättynyt. Pohjois-Pohjanmaan paikalliset erityispiirteet ja ruokakulttuuriin pohjautuva monialainen kehittämisyhteistyö.
Kantri & Co. - Yhteistyöllä valmiuksia ja kasvua elintarvike- ja luontoaloille Hanke tarjoaa mm. työpaja- ja pienryhmätoimintaa, ohjausta toiminnan laadun ja yritysten kilpailukyvyn lisäämiseksi
Lomitus- ja sijaisyrittäjyyden kehittäminen (Kainuu) Hanke päättynyt (toiminta-aika 1.11.2014 - 30.6.2015)
Keruutuotteet Keski-Suomessa - loppuraportti 2012-2014 Esiselvityshankkeen tarkoituksena oli selvittää sekä keruutuotealan nykyinen tila Keski-Suomessa että edellytyksiä alan kehittämiselle.
SaMaPa, Maakuntien Parhaat -yritysryhmähanke Yritysryhmähankkeessa tehtiin yhteistyötä ja vaihdettiin kokemuksia Satakunnassa.
Maaseutuyritysten asiakasvastaavat Kainuussa (MASVA) Yritystoimintaa pohtiville ja aloittaville sekä toimintaansa kehittäville maaseudun pienyrityksille. 2011 - 28.02.2015