WEBINAARI: Luonnonmukainen vesirakentaminen ja purojen kunnostus

WEBINAARI: Luonnonmukainen vesirakentaminen ja purojen kunnostus

24.10.2018

Asiantuntijana maisema-arkkitehti Jukka Jormola Suomen ympäristökeskuksesta.

Miten täytetään vesilain vaatimus säilyttää ja kunnostaa puroja, joita on muokattu ojitus- ja kuivatustoiminnassa? Miten uomiin tehdään tulvatasanteita ja miten ne toimivat? Olisiko kunnostuksella mahdollista saada taimen viihtymään myös maatalous- ja taajamapuroissa? Tule mukaan kuulemaan ja keskustelemaan!
 
Ilmoittaudu webinaareihin tästä: https://link.webropolsurveys.com/S/756BFDAADFCDEDF2
 
**********
 
Ruokahukka ruotuun, katse vesistöihin -hankkeen webinaarit kutsuvat mukaan oppimaan ja keskustelemaan ruokahävikistä, ruokahävikin vaikutuksista, vesistöjen hyvinvoinnista ja keinoista, joilla voimme vaikuttaa vesistöjen hyvinvointiin. 
 
Webinaarit järjestetään keskiviikkoaamuisin klo 10 ja ne kestävät noin 45 minuuttia. 
 
Tule mukaan tästä linkistä! Webinaarin linkki aukeaa noin 10 minuuttia ennen ohjelman alkua. Voit myös ilmoittautua etukäteen, jolloin saat linkin suoraan sähköpostiisi. Webinaarit tallennetaan, ja ne voi katsoa myös jälkikäteen. 
 
 
**********
 
Seuraa hankkeen viestintää: #hukkaruotuun #ruokahukkaruotuun #katsevesistöihin #ravinteetkiertoon #RAKI2 #kärkihanke #vaikutavesiin
 
www.maajakotitalousnaiset.fi/hukkaruotuun
www.maajakotitalousnaiset.fi/hukantorjuntapartio  
 
Webinaarit ovat osa Maa- ja kotitalousnaisten Suomen ympäristökeskuksen Vesistökunnostusverkoston yhteisen Ruokahukka ruotuun, katse vesistöihin -hanketta, jolla tarjotaan kuluttajille tietoa mahdollisuuksista vaikuttaa ympäristön, erityisesti vesistöjen tilaan omilla valinnoillaan sekä edistää ravinteiden kierrätystä. Tavoitteena on vähentää ruokahävikkiä ja aktivoida vapaaehtoista vesienhoitotyötä havainnollistamisen ja positiivisen viestinnän avulla. Ympäristöministeriö on rahoittanut hanketta Ravinteiden kierrätyksen edistämistä ja Saaristomeren tilan parantamista koskevasta ohjelmasta. Hanke toteuttaa hallituksen Kiertotalouden läpimurto ja puhtaat ratkaisut käyttöön -kärkihanketta.
 
 
Tapahtuman ajankohta: 24.10.2018 10:00
Hinta: 0

Jaa

Tapahtuman henkilöt

Palvelut