Villiyrtit fermentoinnissa työpaja 8.6.2023 Laukaassa
Äijäparkki, Saksalantie 25, Leppävesi, Laukaa, Saksalantie 25, 41310 Leppävesi, Suomi

Villiyrtit fermentoinnissa työpaja 8.6.2023 klo 12-17
Fermentointi eli hapattaminen on ikivanha säilöntätapa, jolla saadaan aikaan hienoja makuja. Työpajassa kokki Jouni Toivanen opastaa osallistujia fermentoinnin saloihin teoriassa ja käytännössä. Yhdessä valmistetaan ja maistellaan erilaisia villiyrttiruokia.
Jouni Toivanen on Michelin-palkittu kokki, joka on keskittynyt erityisesti villiyrtteihin. Toivaselta ilmestyy tänä vuonna Fermentointikirja.
Osallistumismaksu 38 euroa. Paperilaskulisä 5 euroa. Työpajaan mahtuu mukaan 20 osallistujaa.
Paikka: Äijäparkki, Saksalantie 25, Leppävesi, Laukaa.
Tilaisuuden järjestää Luonnontuotteiden hankintaketjut kuntoon -hanke.