Vesistökunnostuskohteita haetaan Kainuussa ja Pohjois-Karjalassa

Vesistökunnostuskohteita haetaan Kainuussa ja Pohjois-Karjalassa

Ilmoita kohde 15.6. mennessä

Ilmoita kunnostusta kaipaava vesistökohde

Kevään aikana KAIPO-hankkeeseen haetaan sekä Pohjois-Karjalaan että Kainuuseen kahta vesistökunnostuskohdetta kaikille avoimena ilmoittautumiskierroksena. Valituissa kohteissa järjestetään mahdollisuuksien mukaan pienimuotoisia hoitotoimenpiteitä jo tämän vuoden aikana. Toimenpiteet voivat olla esimerkiksi vesikasvien niittoa tai hoitokalastusta. Hakijataho voi olla esimerkiksi kyläyhdistys, metsästysseura tai muu paikallinen yhteisö.

Hakijatahon edellytetään olevan mukana suunnittelussa ja osallistuvan kunnostusten toteutukseen omalla työpanoksellaan, esimerkiksi talkoilla. Kunnostukseen tarvittavan rahoituksen hakemisessa autetaan hakijaa. Kohteita tullaan käyttämään KAIPO-hankkeen esittely- ja koulutuskohteina.

Kunnostuskohteiden haku vuodelle 2020 on päättynyt 15.6., mutta voit edelleen ilmoittaa meille kunnostusta kaipaavan kohteen, jolloin annamme tarvittaessa lisätietoa kunnostusmahdollisuuksista.

Kun ilmoitat sähköpostisi, saat siihen vahvistuksen yhteydenotostasi.
Lähettämällä lomakkeen hyväksyn tietojeni tallentamisen KAIPO-hankkeen tiedotusta varten ja tietojen käsittelyn ProAgrian tietosuojaselosteen mukaisesti: https://www.proagria.fi/sisalto/proagrian-tietosuojaseloste-10047

Jaa

Tapahtuman henkilöt

Palvelut