Uudenmaan kesäretki Loviisan seudulle

Tuusulan uimahalli, Rykmentintie 1, 04300 Tuusula

MKN Etelä-Suomi

järjestötapahtuma· järjestötoiminta

55f01f8fd1a0ac454517b48395dcca4e

Tarjolla upeita maisemia, historiaa, Kuninkaantietä ja maukasta ruokaa

Lähde mukaan Uudenmaan perinteiselle kesäretkelle Loviisan seudulle. Mukana meillä on koko matkan auktorisoitu matkaopas Virve Haahti, joka johdattaa alueen historiaan Kuninkaantietä pitkin. Matka taittuu Mannerkiven Liikenteen kyydissä ja matkaemäntänä toimii Suvi Malin Maa- ja kotitalousnaisista.

Aloitamme retkemme Eija`s Gardenista – elämyspuutarhasta, jossa meillä on opastettu puutarhakierros. Kierroksen jälkeen voi myös piipahtaa puutarhamyymälässä tekemässä hurmaavia ostoksia. Lisäksi nautimme puutarhassa aamukahvit lohileivän kera. Puutarha sijaitsee Ahvenkoskella Loviisassa.

Ahvenkoskelta jatkamme Loviisan keskustaan lounaalle Ravintola Localeen. Ravintolasta meidät tulee hakemaan Loviisan paikallinen opas, joka kierrättää meitä bussilla alueen nähtävyyksissä ja kierros päättyy Laivasillan alueelle ja Merenkulkumuseoon. Keskustaan on myös hetki aikaa tutustua omatoimisesti, ennen kuin matka jatkuu.

Matkaamme Loviisan keskustasta vielä Pernajaan ihastuttavaan harrastajakahvila Bric &Braciin. Teemme myös lyhyen pyörähdyksen Pernajan kirkolla, niin että jokaisella on mahdollista tutustua kirkon kulmilla, mm. Mikael Agricolan patsaaseen. Kirkko on valitettavasti suljettu keväisen pienen savuvahingon vuoksi. Pernajasta suuntaamme takaisin Tuusulaan ja Keski-Uudenmaalle.

Lähtö klo 8.00 Tuusulan Uimahallilta (Rykmentintie 1, 04300 Tuusula) ja paluu samaan paikkaan noin klo 17.15.

Kesäinen ProAgria Etelä-Suomen opintomatka järjestetään yhteistyössä Tuusulan Maamiesseuran kanssa.


Ilmoittautumiset 5.6. mennessä Suvi Malin p. 0400 682 334.


Ilmoittautumisen yhteydessä kerro myös mahdolliset ruoka-aineallergiat ja syötkö ravintolassa lihavaihtoehdon (kalapullia) vai kasvisvaihtoehdon (linssejä ja artisokkaa). 

Matkan hinta on 120 €, sis. alv:n 24 %. Tuusulan Maamiesseuran jäsenet 50 €, sis alv:n 24 %.

Matka toteutetaan, jos retkeläisiä on vähintään 25 henkeä. 

Kuva: Visit KotkaHamina, Julia Kivelä

proagria-etela-suomi.jpgmkn90_logo-pieni-.png

 

 

Lue lisää tapahtumasta / ilmoittaudu