10.02.2021
Tapahtumien vastuullisuuden kehittäminen
Liiketoimintaosaamista Pohjois-Savon ruokamatkailuun – European Region of Gastronomy -hankkeessa kehitetään maakunnan elintarvike-, matkailu-, hyvinvointi- ja luovien alojen yritysten vastuullisen ruokamatkailun osaamista. Yhtenä tavoitteena on kehittää ruokaan ja juomaan liittyviä vastuullisia tapahtumia. Tule mukaan oppimaan, miten onnistunut tapahtuma järjestetään!
Tapahtumien kehittämistyöpajat Kuopiossa
Aika 3.2., 10.2., 18.2. ja 25.2.2021 klo 15:00-18:00
Paikka Kuopion Klubi, Kuninkaankatu 10, Kuopio ja Teams
Kohderyhmä Tapahtumien järjestämisestä ja kehittämisestä kiinnostuneet yritykset ja yhdistykset
Tapahtumien vastuullisuuden kehittäminen
Aika: 10.2.2021 klo 15:00-18:00
Paikka: Kuopion Klubi, Kuninkaankatu 10, Kuopio
Kohderyhmä: Tapahtumien järjestämisestä ja kehittämisestä kiinnostuneet yritykset ja yhdistykset
Kouluttajana: Eeva Koivula, Noheeva Oy
Vastuullisuutta ei pidä ajatella erillisenä, tapahtuman järjestämistä rajoittavana linjauksena, vaan sen tulee olla tapahtuman ytimessä ja osana elämystä. Innovatiivisilla ratkaisuilla voidaan tuottaa lisäarvoa sekä osallistujille, sidosryhmille että järjestäjälle ja saada myös kustannussäästöjä ja/tai lisätuloja. Edelläkävijöille ja vastuullisuudesta vaikuttavasti viestijöille vastuullisuus on kilpailuetu.
Osallistujat saavat työkaluja tapahtuman vastuullisuuden suunnitteluun, seurantaan, arviointiin ja kehittämiseen.
Ilmoittautuminen 3.2. mennessä:
https://link.webropolsurveys.com/S/FF9EDA4A2024723E
Tilaisuus järjestetään Covid-19 pandemia huomioiden. Tulethan koulutukseen vain terveenä! Tilaisuudessa huolehdimme hyvästä käsihygieniasta, turvaväleistä ja suosittelemme maskin käyttöä. Saat maskin paikan päältä, jos oma unohtuu matkasta.
Lisätietoja koulutuksesta antavat:
Henna Lehikoinen p. 044 7856021, henna.lehikoinen@savonia.fi
Marja Niskanen p. 0400 905 782, marja.niskanen@maajakotitalousnaiset.fi