Saimaan alueen lähiruoka ja sen hyödyntäminen matkailussa

Kuva: Saara Ryhänen

Saimaan alueen lähiruoka ja sen hyödyntäminen matkailussa

24.03.2021

Saimaan alueen lähiruoka ja sen hyödyntäminen matkailussa. Etätapahtuma verkossa

Ke 24.3.2021 klo 14.00-15.40 etätapahtuma verkossa

Tervetuloa mukaan, aiheina mm. Saimaan alueen lähiruoka, ruokaperintö, alkuperämerkit ja ruokamatkailun mahdollisuudet!  Ohjelma:

 

klo 14.00 Saimaan alueen ominaispiirteet sekä yhteys Savonlinnan ajankohtaisiin matkailuhankkeisiin

Maisema-asiantuntija Saara Ryhänen, Etelä-Savon maa- ja kotitalousnaiset, ProAgria Etelä-Savo

klo 14.30 Paikalliset raaka-aineet ja elintarvikkeet osana Saimaan alueen matkailupalveluja

Ruoka-asiantuntija Katja Rissanen, Etelä-Savon maa- ja kotitalousnaiset, ProAgria Etelä-Savo

klo 15.00 Mitä odotuksia matkailijalla on Saimaan alueen ruokapalveluille

Yritysasiantuntija Tarja Pajari, Etelä-Savon maa- ja kotitalousnaiset, ProAgria Etelä-Savo

klo 15.30 Yhteenveto ja keskustelua, palaute

 

Tilaisuus on avoin ja maksuton ensisijaisesti kaikille Savonlinnan seudun ruoka– ja matkailupalveluita tarjoaville yrityksille, yhteisöille sekä asiasta kiinnostuneille. Ilmoittautuminen ma 22.3.2021 mennessä alla olevalla lomakkeella.

Ilmoittautuneille lähetetään tapahtumalinkki ja ohjeet sähköpostiin edellisenä päivänä. Tilaisuuden järjestää Vespaikka-hanke maajakotitalousnaiset.fi/vespaikka

 

Lisätietoja:

Katja Rissanen p. 041 730 3397 Etelä-Savon maa- ja kotitalousnaiset/ProAgria Etelä-Savo

 

Tapahtuman ajankohta: 24.03.2021 14:00 - 15:30
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 22.03.2021 23:30

Jaa

Tapahtuman henkilöt