RUOKAHUKKA RUOTUUN -infotapahtuma

RUOKAHUKKA RUOTUUN -infotapahtuma

22.05.2018

Infotapahtuma järjestetään Keski-Pohjanmaan ammattiopiston ja Kannuksen yläasteen ja lukion WIllipäivän yhteydessä

Maa- ja kotitalousnaiset haastavat kuluttajia vähentämään ruokahävikkiä. Suomalaiset kotitaloudet heittävät pois syömäkelpoista ruokaa yli 20 kiloa vuodessa henkilöä kohden. Kaikki tämä ruoka on tuotettu turhaan.
 
Tule keskustelemaan ruokahävikin vaikutuksista ja saamaan vinkkejä ruokahävikin vähentämiseksi
 
RUOKAHUKKA RUOTUUN -infotapahtumaan
 
Infotapahtuma järjestetään Keski-Pohjanmaan ammattiopiston ja Kannuksen yläasteen ja lukion WIllipäivän yhteydessä. Tapahtuma ja kaikki aktiviteetit ovat ilmaisia. Luvassa on muun muassa eläimiä, urheilua, tietovisaa, koenita ja laitteita, taidetta ja kulttuuria sekä maukasta mutusteltavaa. Lue lisää: 
http://www.kpedu.fi/kpedu/viestint%C3%A4/uutisarkisto/tapahtuma/2018/05/22/kpedu/willip%C3%A4iv%C3%A4   
 
Tapahtumassa saat myös tietoa 
• ruokahävikin määrästä 
• keinoista sen vähentämiseen 
• ruokavalintojen vaikutuksesta vesistöihin 
• Hukantorjuntapartioon liittymisestä
 
Ruokahukka ruotuun -infotapahtumat ovat osa Maa- ja kotitalousnaisten Ruokahukka ruotuun – katse vesistöihin hanketta, jolla tarjotaan kuluttajille tietoa mahdollisuuksista vaikuttaa ympäristön, erityisesti vesistöjen tilaan omilla valinnoillaan sekä edistää ravinteiden kierrätystä. Tavoitteena on vähentää ruokahävikkiä ja aktivoida vapaaehtoista vesienhoitotyötä havainnollistamisen ja positiivisen viestinnän avulla. Ympäristöministeriö on rahoittanut hanketta Ravinteiden kierrätyksen edistämistä ja Saaristomeren tilan parantamista koskevasta ohjelmasta. Hanke toteuttaa hallituksen Kiertotalouden läpimurto ja puhtaat ratkaisut käyttöön -kärkihanketta.
 
 
Tapahtuman ajankohta: 22.05.2018 10:00 - 14:30
Lähiosoite: Ollikkalankatu 3
Postinumero ja -toimipaikka: 69100 KANNUS
Hinta: 0

Jaa

Palvelut