Ruokahukka ruotuun -info

Ruokahukka ruotuun -info

15.09.2018

Nyt vähennetään ruokahävikkiä Sedu Ilmajoen avoimien ovien tapahtumassa!

Ruokahukka ruotuun
 
Maa- ja kotitalousnaiset haastavat kuluttajia vähentämään ruokahävikkiä. Suomalaiset kotitaloudet heittävät pois syömäkelpoista ruokaa yli 20 kiloa vuodessa henkilöä kohden. Kaikki tämä ruoka on tuotettu turhaan.
Tule keskustelemaan ruokahävikin vaikutuksista ja saamaan vinkkejä ruokahävikin vähentämiseksi
 
lauantaina 15.9. klo 10-15
 
Tapahtumassa saat tietoa
 
ruokahävikin määrästä
keinoista ruokahävikin vähentämiseen
ruokavalintojen vaikutuksesta vesistöihin
 
Tapahtuman järjestää ProAgria Etelä-Pohjanmaan maa- ja kotitalousnaiset yhteistyössä Sedu Ilmajoen kanssa Lammas ja vuohipäivien yhteydessä.
 
Ruokahukka ruotuun -infotapahtumat ovat osa Maa- ja kotitalousnaisten Ruokahukka ruotuun – katse vesistöihin hanketta, jolla tarjotaan kuluttajille tietoa mahdollisuuksista vaikuttaa ympäristön, erityisesti vesistöjen tilaan omilla valinnoillaan sekä edistää ravinteiden kierrätystä. Tavoitteena on vähentää ruokahävikkiä ja aktivoida vapaaehtoista vesienhoitotyötä havainnollistamisen ja positiivisen viestinnän avulla. Ympäristöministeriö on rahoittanut hanketta Ravinteiden kierrätyksen edistämistä ja Saaristomeren tilan parantamista koskevasta ohjelmasta. Hanke toteuttaa hallituksen Kiertotalouden läpimurto ja puhtaat ratkaisut käyttöön -kärkihanketta.
 
Klikkaa täältä lisätietoa hankkeesta.
 
Tapahtuman ajankohta: 15.09.2018 10:00 - 15:00
Lähiosoite: Ilmajoentie 525
Postinumero ja -toimipaikka: 60800 Ilmajoki
Hinta: 0

Jaa

Tapahtuman henkilöt