Ruoka-ala kasvuun – tehoa kehittämistoimintaan yhteistyön kautta

Kuva: Depositphotos

Ruoka-ala kasvuun – tehoa kehittämistoimintaan yhteistyön kautta

28.03.2019

Ruoka-alan kehittäminen lähiruoan, luomun ja luonnontuotteiden näkökulmista.

Tervetuloa ruoka-alan kehittäjät, hankerahoittajat, sidosryhmät, yrittäjät ja muut toimijat Ruoka-ala kasvuun -tilaisuuteen Ouluun 28.3.2019!
 
Valtakunnallinen Ruokasektorin koordinaatiohanke kattaa laaja-alaisesti pk-elintarvikeyrittäjyyden kehittämisalat lähiruoan, luomun ja luonnontuotteiden näkökulmista. Yhteistyön tiivistämiseksi ja eri toimijoiden yhteen saattamiseksi järjestetään maakunnalliset Ruoka-ala kasvuun -tilaisuudet. Tilaisuuksiin kootaan yhteen ruoka-alan toimijoita ja mietitään, miten kehittämisaloihin liittyvää toimintaa alueella toteutetaan ja onnistuneita käytäntöjä levitetään. Samalla kuullaan, mitä valtakunnallisesti tällä hetkellä tehdään ja mitä sopivia paloja voi poimia oman maakunnan kehittämistoiminnan tueksi.
 
Ohjelma tarkentuu pian.
 
Ilmoittautuminen 20.3.2019 mennessä tämän linkin kautta: Ilmoittautuminen
 
Lisätietoja:
 
Päivi Töyli, Ruokasektorin koordinaatiohanke, Turun yliopiston Brahea-keskus, paivi.toyli@utu.fi, 040 189 1929
Soila Hiltunen, ProAgria Oulu ry / Maa- ja kotitalousnaiset, soila.hiltunen@maajakotitalousnaiset.fi, 0400 182 584
 
Tapahtuman ajankohta: 28.03.2019 12:30 - 16:00
Lähiosoite: Hotelli Lasaretti, Rossi-kabinetti (Lasaretinsaaren C-talossa), Kasarmintie 13b
Postinumero ja -toimipaikka: Oulu

Jaa

Tapahtuman henkilöt

Palvelut