ProVision yrityskartoitukset: Kehitä liiketoimintaasi ammattilaisten avulla!

Etelä-Savo

MKN Etelä-Savo
4b32fc094d1949725242b22c6011fc8b

Haluatko viedä yrityksesi seuraavalle tasolle? Kaipaatko uusia ideoita ja kehitysmahdollisuuksia liiketoimintaasi? Haluatko kartoittaa yhdessä asiantuntijan kanssa, missä nyt mennään ja mihin halutaan tulevaisuudessa. ProAgria Etelä-Savon yritysasiantuntijat ovat täällä auttamassa sinua. 

Yrityskartoituksemme on suunniteltu tukemaan maaseutuyrityksiä Etelä-Savon alueella. Olipa kyseessä maatalousyritys, maaseutumatkailu, elintarviketuotanto tai muu maaseutualan yritys, meillä on asiantuntijatiimi valmiina auttamaan sinua.

Mitä saat ProVision yrityskartoituksella?

Ensinnäkin saat tilaisuuden istua alas kokeneiden asiantuntijoidemme kanssa ja keskustella yrityksesi nykytilasta, haasteista ja tavoitteista. He tekevät perusteellisen analyysin liiketoiminnastasi ja tarjoavat sinulle yksilöllisiä ratkaisuja, jotka auttavat sinua kehittämään yritystäsi.

Yrityskartoituksessa tarkastelemme muun muassa markkinointia, myyntiä, taloushallintoa, tuotantoa ja resurssienhallintaa. Asiantuntijamme tarjoavat sinulle arvokkaita neuvoja ja vinkkejä, joiden avulla voit parantaa toimintaasi ja saavuttaa entistä parempia tuloksia. 

Meillä ProAgrialla on pitkäaikainen kokemus maaseutualan yritysten tukemisesta. Olemme auttaneet lukemattomia yrityksiä menestymään ja kasvamaan. Luottamalla meihin saat käyttöösi laajan verkoston asiantuntijoita, jotka ymmärtävät maaseudun erityispiirteet ja yritystoiminnan haasteet.

Hinta

ProVisio-hankkeen yrityskartoitukset ovat maksuttomia. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuutesi saada arvokasta apua ja ohjausta ilman kustannuksia. Sijoita tulevaisuuteesi ja anna yrityksellesi paras mahdollinen mahdollisuus menestyä.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä meihin jo tänään ja varaa aika maksuttomaan yrityskartoitukseen. Yhdessä voimme rakentaa kestävää ja kannattavaa liiketoimintaa Etelä-Savossa!

Riikka Kosonen, riikka.kosonen@proagria.fi, p. 050 441 4670, Sanna Lento-Kemppi, sanna.lento-kemppi@maajakotitalousnaiset.fi, p. 050 476 6028

Yrityskartoitukset ovat osa ProVisio-hankkeen toimintaa.

  esr-logorimpsu.jpg (22 KB)

Lue lisää tapahtumasta / ilmoittaudu