PERUTTU: Blogin kirjoittaminen haltuun -työpaja

PERUTTU: Blogin kirjoittaminen haltuun -työpaja

26.03.2020

Lukijaa inspiroivan blogikirjoituksen teko on helppoa, jos hallussa on sisällöntuotannon perusasiat ja taskussa muutama käytännön niksi.

HUOM! TAPAHTUMA ON PERUTTU KORONATILANTEEN VUOKSI
 
Blogin kirjoittaminen - helpompaa kuin heinänteko! Lukijaa inspiroivan blogikirjoituksen teko on helppoa, jos hallussa on sisällöntuotannon perusasiat ja taskussa muutama käytännön niksi.
 
Tervetuloa työpajaan, jossa opit bloggauksen perusperiaatteet ja saat intoa ja virtaa kirjoittamiseen. Pohdimme yhdessä myös sitä, minkälaisia blogikirjoituksia maisemasta voi syntyä.
 
Työpaja pidetään torstaina 26.3.2020 klo 13.00 - 16.00. Paikka on Vivamon loma- ja kurssikeskus, Vivamontie 2, 08200 Lohja. Kouluttajana toimii Maa- ja kotitalousnaisten Keskuksen viestintäpäällikkö Susanna Winqvist. 
 
Ilmoittautuminen 20.3.2020 mennessä:
Suvi Malin
Etelä-Suomen maa- ja kotitalousnaiset / ProAgria Etelä-Suomi ry
p. 040 068 2334
suvi.malin(at)maajakotitalousnaiset.fi
 
Tilaisuuden järjestää Kylään maisemaan -hanke.
 
Kylään maisemaan -hanketta toteuttaa Maa- ja kotitalousnaisten Keskus ry yhteistyössä Etelä-Suomen maa- ja kotitalousnaisten, ProAgria Etelä-Suomen kanssa. Hankkeen toiminta-aika on 1.8.2018-30.6.2020. Hanke toimii Hämeen ja Uudenmaan maakuntien alueilla. Hanketta rahoittavat Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto ja Hämeen ja Uudenmaan Ely-keskukset.
 
Hankkeessa innostetaan hyödyntämään kulttuuri-maisemaa, paikallista kulttuuriperintöä, ruokaperinnetta ja historiaa alueen yritys- ja yhdistystoiminnassa. Vieraillaan alueilla, ideoidaan ja innostutaan. Lisätään yleistä tietoisuutta maaseudusta ja arvokkaista maisema-alueista. Ollaan ylpeitä omista maisemista. Ymmärretään maiseman arvo yritystoiminnan ja asumisen vetovoimatekijänä.
 
Tapahtuman ajankohta: 26.03.2020 13:00 - 16:00
Lähiosoite: Vivamon loma- ja kurssikeskus, Vivamontie 2
Postinumero ja -toimipaikka: 08200 Lohja
Hinta: Ilmainen

Jaa

Tapahtuman henkilöt