Opintomatka ruoka/matkailuyrityksille

Opintomatka ruoka/matkailuyrityksille

03.11.2021

Vierailemme Putkisalon Kartanossa ja Hotelli Punkaharjulla. Ilmoittautumiset 15.10 mennessä.

Opintomatka Putkisalon Kartanoon ja Hotelli Punkaharjulle

Lähde benchmarking matkalle tutustumaan Hotelli Punkaharjuun ja Putkisalon Kartanoon. Hotelli Punkaharju on osa ”Suomen paras ruokamatkailutuote 2019” yrityksiä. Menomatkalla tutustumme Putkisalon Kartanon monipuoliseen liiketoimintaan Rantasalmella sekä palkittuun Saimaa Gastronomy Hotelli Punkaharjun liiketoimintaan sekä yrittäjä Saimi Hoyeriin.  Putkisalon Kartano on maatila, jossa toimintaa on monipuolisesti lampaankasvatuksesta ruokamatkailuun ja majoitukseen. Kohteissa arvostetaan paikallisia puhtaita lähiraaka-aineita sekä pientuottajien tuotteita. Maittavat menut rakentuvat kausituotteiden ympärille ja pöytien antimet vaihtuvatkin vuodenaikojen mukaan.

Ohjelma klo 7.00-19.00
Opintomatkan reitti: Iisalmi - Kuopio – Rantasalmi – Punkaharju -  Iisalmi
 

7.00                 Iisalmi, linja-autoasema
7.20                 Lapinlahti, Matin ja Liisan aseman linja-autopysäkki
7.50                 Siilinjärvi, linja-autoasema
8.15                 Kuopio, kaupungintalon takana Maljalahdenkadun linja- autopysäkki
9.45–11.30     Tervetuloa Putkisalon kartanolle, aamukahvit
                        Tutustuminen yritykseen ja ostosmahdollisuus tilapuodissa         
12.30–13.15   Metsämuseo Lusto, Ravintola Nila
                        Lounas, omakustanteinen 15 €             
13.30–15.00  Tervetuloa Hotelli Punkaharjulle 
                        Yritysesittely ja tutustumiskierros Hotelli Punkaharjussa sekä  Saimi Hoyerin luento "Saimin tie kansainväliseltä mallinuralta Hotelli Punkaharjun yrittäjäksi".
17.30              Kuopio, Maljalahdenkatu
18.00              Siilinjärvi, linja-autoasema
18.30              Lapinlahti, Matin ja Liisan asema
19.00              Iisalmi, linja-autoasema

Pyydämme ilmoittautumiset 15.10.2021 mennessä  tästä linkistä 

Mukaan mahtuu enintään 20 osallistujaa.

Lisätietoja koulutuksesta:   Marja Niskanen p. 0400 905 782,  marja.niskanen@maajakotitalousnaiset.fi tai Henna Lehikoinen p. 044 7856021, henna.lehikoinen@savonia.fi

Tilaisuudet järjestetään Covid-19 pandemia huomioiden. Osallistuthan opintomatkoille vain terveenä!

Liiketoimintaosaamista Pohjois-Savon ruokamatkailuun – European Region of Gastronomy hankkeiden kehitystyön tavoite on lähiruokaohjelman tavoitteiden mukaisesti vahvistaa lähiruoka-alalla olevien toimijoiden (ravintolat ja muut ravitsemispalvelut, matkailuyritykset, luovien alojen yritykset ja toimijat sekä oppilaitokset) yhteistyötä sekä tehostaa alan kehittämistä. Hankkeessa kehitetään maakunnan elintarvike-, matkailu-, hyvinvointi- ja luovien alojen yritysten vastuullisen ruokamatkailun osaamista.

 

 

Tapahtuman ajankohta: 03.11.2021 07:00 - 19:00
Postinumero ja -toimipaikka: Rantasalmi-Punkaharju
Hinta: kts sisältö

Jaa

Tapahtuman henkilöt