Maskun kyläveneily

Kuva: Katri Salminen

Maskun kyläveneily

28.06.2018

Maskun kylille suunnitellaan pyöräily- ja vesireittejä. Tule mukaan kuulemaan suunnittelun etenemisestä ja tutkimaan maisemaa veden puolelta

Asukkaiden yhteinen ideointiretki 

Kyläveneily on kyläläisten ja asiantuntijan yhteinen retki rantamaisemassa. Veneily kestää pari – kolme tuntia ja reitin pituus on noin 4-5 km. Pohditaan näkymien umpeutumista, ruovikon vaikutuksia ympäristöön ja tutustutaan tuttuun maisemaan uudesta näkökulmasta.

Oma- tai kimppavene!

Kyläveneilyssä melotaan, soudetaan tai vaikka suppaillaan Vähä-Joumon uimapaikalta Kuurnapään uimarannalle ja takaisin. Kuurnapään uimapaikalla rantaudutaan ja nautitaan kahvit ja ihaillaan maisemaa rannan puolelta.  Ennen kyläveneilyä halukkaille on tarjolla mahdollisuus melontaopastukseen. Melontaopastus alkaa Vähä-Joumon venerannassa klo 16.00

Rantamaisema umpeutuu

Kylien vene- ja uimarantojen virkistyskäyttöarvo on monin paikoin laskenut. Rannat ovat pusikoituneet, vedet ruovikoituneet ja vesi hävinnyt näkyvistä. Myös rantojen rakenteet voivat olla vanhentuneet tai puutteellisia. Näitä kaikkia asioita pohditaan yhdessä. Lenkillä mukana Länsi-Suomen maa- ja kotitalousnaisten Hyppää hyvän kierteeseen -infotilaisuus vesistöjen kunnostamisesta ja ravinteiden kierrättämisestä.

Ilmoittaudu mukaan 21.6. mennessä, jotta osaamme varata riittävän määrän kanootteja ja kajakkeja.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen:
Kaisu Wallin, p. 050 590 2085
Katri Salminen, p. 050 664 74
etunimi.sukunimi@maajakotitalousnaiset.fi

                  

Tapahtuman ajankohta: 28.06.2018 14:00
Lähiosoite: Vähä-Joumontie 70
Postinumero ja -toimipaikka: 21250 Masku
Sukunimi Etunimi
Kun ilmoitat sähköpostisi, saat siihen vahvistuksen ilmoittautumisestasi. Osoitetta käytetään tarvittaessa sähköisten tiedotteiden lähettämiseen.

Jaa

Tapahtuman henkilöt

Palvelut