Marjojen ja hedelmien jatkojalostustyöpaja
Lomakivi, Lomakiventie 4 A, 47400 Kausala

Marraskuussa on tarjolla marjojen ja hedelmien jatkojalostustyöpaja elintarvikealanyrittäjille ja marjanviljelijöille. Ainutlaatuinen tilaisuus päästä opettelemaan erilaisten marja- ja hedelmätuotteiden jatkojalostusta alan gurun – ruoka-astesaani Margot Wikströmin kanssa.
Työpajan ohjelma sisältää teoriaa artesaanikäsitteestä sekä valmistuksesta, raaka-aineista ja säilyvyydestä ja käytännön teknisen opetuksen seuraavista tuotteista:
• Hillo
• Marmeladi
• Hyytelö
• Jokin juoma, esim. nektari
Päivien aikataulu
• Pe 10.11. aloitus klo 16.00–20.00
• La 11.11. klo 9.00-17.00
• Su 12.11. klo 9.00-13.00
Ilmoittautumiset ti 7.11. mennessä alla olevan Ilmoittaudu-linkin kautta.
Ruokatyöpajakoulutus on maksuton. Aamu- ja iltapäiväkahvit sisältyvät koulutuspäivään. Lounas lauantaina ja sunnuntaina (á 18,50 e), iltapala perjantaina ja lauantaina (á 25 e) sekä mahdollinen majoitus ovat omakustanteisia. Ruokailuhinta pakettina on 80 e/hlö. Ruokailut ja majoitus maksetaan paikan päällä.
Jos haluat majoittua paikan päällä, niin majoituksen voit varata suoraan Lomakivestä Virpi Kiviseltä p. 040 534 0755
Majoitushinnat:
60e/1hh/vrk
80e/2hh/vrk
120e/3hh/vrk
Hinta sisältää liinavaatteet ja pyyhkeen.
Huom! Hankealueiden (Kanta- ja Päijät-Häme, Kymenlaakso, Etelä-Karjala) ulkopuolelta voi myös osallistua, mutta silloin koulutusviikonlopusta peritään myös osallistumismaksu 200 € + alv.
Lisätietoja: Suvi Malin, ruoka-asiantuntija, Maa- ja kotitalousnaiset/ProAgria Etelä-Suomi ryp. 0400 682 334
Tilaisuuden järjestää Kestävä RuokaHäme -hanke ja Uudet askeleet elintarvikealalla Kaakkois-Suomessa -hanke yhdessä Artesaaniruoka pienten elintarvikeyritysten kilpailukyvyn vahvistajana -hankkeen kanssa.
Kestävä RuokaHäme -hanke
Uudet askeleet elintarvikealalla Kaakkois-Suomessa -hanke
Artesaaniruoka pienten elintarvikeyritysten kilpailukyvyn vahvistajana -hanke