Maiseman tuotteistaminen - Opi luomaan lisäarvoa tuotteelle tai palvelulle maiseman avulla

Maiseman tuotteistaminen - Opi luomaan lisäarvoa tuotteelle tai palvelulle maiseman avulla

19.05.2020

Maiseman tuotteistamisen infoissa perehdytään maiseman hyödyntämiseen markkinoinnissa. Tuloksena osallistuja osaa tuotteistaa ja markkinoida

Maisemassa kyse ei ole vain historiasta vaan myös tulevaisuudesta. Maisemaan liittyy tarinoita, joita voi ja kannattaa jalostaa sykähdyttäviksi tuotteiksi ja palveluiksi. 

Maiseman tuotteistamisen infoissa perehdytään maiseman hyödyntämiseen markkinoinnissa. Tuloksena osallistuja osaa tuotteistaa ja markkinoida palveluitaan maiseman avulla ja tuottaa asiakkailleen mieleenpainuvia elämyksiä.  Infojen vetäjänä toimii matkailun tuotteistamisen ammattilainen Pirjo Räsänen Ellare Oy:stä. Tilaisuudet järjestetään Microsoft Teams -kokoustekniikalla. Saat linkin kokouksen ilmoittautumisen yhteydessä.

  1. Maiseman tuotteistaminen ti 19.5.2020 klo 10. - 13.00
    kokonaiskesto max 2,5 h

Osallistujat pääsevät ideoimaan ja tuotteistamaan ympärivuotisia tuotteita. Info keskittyy tuotteen arvon ja elämyksen määrittelyyn, ympärivuotistamiseen ja laajempaan kohderyhmä-ajatteluun. Info sopii ruoka-, luontohyvinvointi- ja luontoaktiviteetteihin sekä luontoaktiviteettien eri lajeihin. Infossa otetaan huomioon markkina-alueiden erityispiirteet ja palvelumuotoilu tuotteistamisen työkaluna.

  1. Maisematuotteen markkinointi ja visualisointi ma 1.6.2020 klo 9. - 12.00, kokonaiskesto max 2,5 h

Maisemaa kannattaa markkinoida omilla internetsivuilla ja miettiä tarkoin tuotteen visuaalinen sanottaminen ja kuvagalleria. Tässä infossa saat ideoita tuotteen markkinointiin ja viestintään.

  1. Maiseman tuotekortti pe 5.6.2020 klo 9.-12.00,
    kokonaiskesto max 2,5 h

Perehdytään sekä ulkoisen että sisäisen tuotekortin rakentamiseen.

Tilaisuudet ovat maksuttomia.

Ilmoittaudu viimeistään kaksi päivää ennen tapahtumaa sähköpostitse:
leena.lahdenvesi-korhonen@maajakotitalousnaiset.fi

Infot järjestää Kylään maisemaan -hanke. Hanke toimii Hämeen ja Uudenmaan maakuntien alueilla. Hanketta toteuttavat yhteistyössä Maa- ja kotitalousnaisten Keskus ry ja Etelä-Suomen Maa- ja kotitalousnaiset. Hanketta rahoittavat Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto ja Hämeen ja Uudenmaan Ely-keskukset. www.maajakotitalousnaiset.fi/kylaanmaisemaan FB ja IG: @kylaanmaisemaan

Tapahtuman ajankohta: 19.05.2020 10:00 - 13:00

Jaa

Tapahtuman henkilöt