Maisema matkailussa työpaja yrittäjille, Inkoo

Maisema matkailussa työpaja yrittäjille, Inkoo

25.01.2020

Maisemaa voidaan suunnitelmallisesti tuotteistaa ja matkailuelämystä voi markkinoida maiseman avulla.

Tiesitkö, että maisemaa voidaan suunnitelmallisesti tuotteistaa ja matkailuelämystä voi markkinoida maiseman avulla. Maisemaan liittyy tarinoita, joita voidaan jalostaa opastetuiksi retkiksi ja maisema toimii internetissä inspiraation lähteenä.

Tervetuloa maisema matkailussa työpajaan!

Työpajassa perehdytään maiseman tuotteistamiseen ja maiseman hyödyntämiseen markkinoinnissa. Tuloksena osallistuja osaa tuotteistaa ja markkinoida maiseman avulla ja tuottaa asiakkailleen mieleenpainuvia elämyksiä.

Tilaisuuden kouluttajana toimii matkailun tuotteistamisen ammattilainen Pirjo Räsänen Ellare Oy:stä. Osallistujia pyydetään tuomaan mukanaan 3 maisemakuvaa, jotka kertovat yrityksen tuotteista ja ovat osallistujille merkityksellisiä. Työpajatilaisuus on maksuton, ruokailukustannus 20€ (sis. aamu- ja iltapäiväkahvit sekä lounaan) laskutetaan tilaisuuden jälkeen.

Lisätietoa ja ilmoittautumiset 15.1.2020 mennessä:
Leena Lahdenvesi-Korhonen, p. 040 523 5133, leena.lahdenvesi-korhonen@maajakotitalousnaiset.fi
www.maajakotitalousnaiset.fi/kylaanmaisemaan
Facebook: @kylaanmaisemaan

Työpajan järjestää Kylään maisemaan -hanke. Hanke toimii Hämeen ja Uudenmaan maakuntien alueilla. Hanketta toteuttavat yhteistyössä Maa- ja kotitalousnaisten Keskus ry ja Etelä-Suomen Maa- ja kotitalousnaiset. Hanketta rahoittavat Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto ja Hämeen ja Uudenmaan Ely-keskukset.

 

 

 

 

Tapahtuman ajankohta: 25.01.2020 09:00 - 15:30
Lähiosoite: Valhallantie 8 Barönsalmi
Postinumero ja -toimipaikka: Inkoo
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 15.01.2020 23:00

Jaa