Luonnontuotteista lisäarvoa ruokapalveluihin -etätilaisuus

Luonnontuotteista lisäarvoa ruokapalveluihin -etätilaisuus

14.04.2021

Lisäarvoa luonnontuotteiden käytöstä

Luonnontuotteista lisäarvoa ruokapalveluihin ja lisäansioita poimijoille.

Tule kuulemaan kuinka luonnontuotteita (marjat, sienet, villiyrtit) käytetään ammattikeittiöissä. Esimerkkeinä kunnan ruokapalvelut, oppilaitos ja matkailuyritys.

Ohjelma:

  • Luonnontuotteiden käyttö ja kysyntä ammattikeittiöissä, hankepäällikkö Anu Arolaakso EkoCentria
  • Luonnontuotteet kunnan ruokapalveluissa, ravitsemispäällikkö Mirja Minkkinen Konnevesi
  • Luonnontuotteiden käyttö oppilaitoksessa, ruokapalvelupäällikkö Sari Nissinen Gradia
  • Matkailuyritys ja luonnontuotteet, Hannele Levävaara Nukula Oy
  • Kokemuksia villiyrttien poimimisesta ja myynnistä, villiyrttipoimija Pirjo Härkönen

Tilaisuus pidetään Microsoft Teams:n kautta. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki ja ohjeet osallistumiseen.

Osallistumismaksu 35 euroa.

Tilaisuuden järjestää Luonnosta tuotteeksi -hanke. Hanketta rahoittaa Keski-Suomen Ely-keskus maaseuturahastosta.

 

Tapahtuman ajankohta: 14.04.2021 17:00 - 19:00
Hinta: 35 euroa
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 14.04.2021 12:00
Sukunimi Etunimi
Kun ilmoitat sähköpostisi, saat siihen vahvistuksen ilmoittautumisestasi. Osoitetta käytetään tarvittaessa sähköisten tiedotteiden lähettämiseen.

Jaa

Tapahtuman henkilöt