Luonnonlaidunpäivä ja Lähituotetori Laukaassa

Tertan Kahvila & Puoti, Antinniementie 1, 41330 Vihtavuori, Suomi

MKN Keski-Suomi
Be381661d5ceb7fdb45866ef9207249b

Luonnonlaidunpäivässä pääset tutustumaan nautojen laidunnukseen osoitteessa Puttolantie 402, Savio (Laukaa) klo 10-12. Voit myös tutustua tilan yksityiseen kotimuseoon ja kuulet vanhaisännän kerrontaa entisajan työvälineistä ja tarve-esineistä.

Tertan Kahvila & Puoti osoitteessa Antinniementie 1, Vuontee (Laukaa) on koonnut pihapiiriinsä lähiseudun elintarvike-ja käsityöyrittäjiä lähituotetorille, josta voit ostaa monenlaista kotiinvietävää. Myös kahvila on auki koko tilaisuuden ajan klo 10-15.

Tertan Kahvila & Puodin hedelmätarhassa asustaa kesän ajan lampaita, possuja, kanoja ja mehiläisiä, niiden elämää voit seurata lähietäisyydeltä aidan takaa. 

Kahvilan vieressä sijaitsee Marjatan alppiruusupuisto. Kävelymatkan päässä pellon takana on lintutorni, jonne voit kiivetä ihailemaan maisemia ja lintuja. 

Oheisohjelmana voimme suositella omatoimista tutustumista Hyyppäänvuoren ulkoilualueeseen (Keski-Suomen ”Koli”) https://visitlaukaa.fi/palvelu/hyyppaanvuori/   Hyyppäänvuoren reitti on n. 3 km ja osin vaikeakulkuista maastoa, mutta näköalat huipulta ovat mahtavat.

Tule koko perheen voimin viettämään kesäpäivää Laukaaseen! Tilaisuus on kaikille avoin. Tapahtumiin ei ole pääsymaksua eikä niihin tarvitse ilmoittautua etukäteen. 

Lue lisää tapahtumasta / ilmoittaudu