Luonnonlaidunlihapäivän etkot Live

live Facebook ja IG ruokaneuvolive

MKN Länsi-Suomi

Koulutukset ja kurssit· Elintarvike

Cac888992d739c21fbfb2df7b76b62c7

Tunnetko luonnonlaidunlihan tuottajaa?

Tule seuraamaan liveä ja tutustu Ali-Unkin tilan toimintaan Eurajoella. Jutustelun lomassa valmistamme kiireettä mukavan kesäisen aterian ja samalla osaltamme tuomme luonnonlaidunlihaa näkyväksi.

Luonnonlaidunpäivänä 17.6.2023 tilat ympäri Suomen pitävät avoimia ovia ja teemapäivässä mukana olevat ravintolat tarjoavat luonnonlaidunlihaa. Tapahtuman järjestäjät julkaisevat koko Suomen kattavan kartan, jonka kautta pääsee osaksi päivän markkinointia.

Luonnonlaidunpäivän tarkoituksena on kertoa kuluttajille laiduntavien eläinten tekemästä tärkeästä työstä luonnon monimuotoisuuden ja perinnemaisemien eteen. Ilman laiduntavia eläimiä moni niittykasvi ja päiväperhonen on vaarassa hävitä luonnostamme kokonaan.

Lähtisitkö mukaan toteuttamaan Luonnonlaidunpäivää lauantaina 17.6.2023? Nyt on etsinnässä maatiloja ja ravintoloita, jotka ovat kiinnostuneita pitämään avoimia ovia luonnonlaidunlihan näkyvyyden lisäämiseksi! Lue lisää ja lähde mukaan Luonnonlaidunpäivän järjestäjäksi 31.5.mennessä: https://luonnonlaidunlihantuottajat.fi/luonnonlaidunpaiva/

Luonnonlaidunpäivän järjestävät yhteistyössä Luonnonlaidunlihan tuottajat ry, Luonnon- ja riistanhoitosäätiö, WWF, Metsähallitus, Maa- ja kotitalousnaiset ja ProAgria.

Lue lisää tapahtumasta / ilmoittaudu