Lumolaidunpienryhmät starttaavat Satakunnassa ja Varsinais-Suomessa

Lumolaidunpienryhmät starttaavat Satakunnassa ja Varsinais-Suomessa

Ryhmiin etsitään osallistujia ympäristösopimuskohteita laiduntamalla hoitavista eläin- tai kasvitiloista.

Lumolaidunpienryhmät starttaavat keväällä Satakunnassa ja Varsinais-Suomessa. Ryhmiin etsitään osallistujia ympäristösopimuskohteita laiduntamalla hoitavista eläin- tai kasvitiloista. Pienryhmien tavoitteena on jakaa kokemuksia ympäristösopimuskohteiden hoitamisesta ja jakaa keskenään tietoa hyvistä käytännöistä, rutiineista ja nikseistä. Ryhmäläiset pääsevät vertaamaan ja peilaamaan muiden toimintaa omaan toimintaansa ja saavat eväitä luonnonlaidunnuksen kehittämiseen omalla tilallaan. Ajatuksia voi vaihtaa tapaamisten välissä ryhmille perustettavassa WhatsApp -ryhmässä.
 
Lumolaidunpienryhmät kokoontuvat aina tiloilla, joten pääsemme näkemään erinäköisiä luonnonlaitumia ja perinnebiotooppeja. Kokoontumiset ovat neljän tunnin mittaisia ja tarkemmat ajankohdat sovitaan ryhmäläisten kanssa. Ryhmiin mahtuu neljä tilaa kerrallaan ja ryhmät määräytyvät ilmoittautuneiden sijaintien mukaan.
 
Ryhmät tapaavat kevään-kesän 2020 aikana. Ohjaajina toimivat Sanna Haapala Satakunnassa ja Katri Salminen Varsinais-Suomessa. Osallistumismaksuun voi hyödyntää Neuvo 2020 –tukea.

Ilmoittaudu mukaan!

 

Sukunimi Etunimi
Kun ilmoitat sähköpostisi, saat siihen vahvistuksen ilmoittautumisestasi. Osoitetta käytetään tarvittaessa sähköisten tiedotteiden lähettämiseen.

Jaa

Tapahtuman henkilöt

Palvelut