Kotimaiset erikoiskasvit -ruokatyöpaja

Vanajan Parvi, Vanajantie 10 b, 13110 Hämeenlinna

MKN Etelä-Suomi

Elintarvike

Fcac60ca5b371914821f59b40db92988

Kotimaiset erikoiskasvit ma 9.10. klo 14–18.00

Käytännön ruokatyöpajassa keskitymme kotimaisiin erikoiskasveihin. Näihin kasveihin ja jalosteisiin kuuluvat mm. öljyhamppu, härkäpapu, kvinoa, makealupiini ja pellava.

Tutustumme miten nämä raaka-aineet käyttäytyvät ruoanvalmistuksessa ja leivonnassa. Lisäksi kurssilla tuodaan esille näiden tuotteiden ravintoarvoja ja sitä, miten ne tukevat monipuolista ravitsemusta. Samalla nämä erikoiskasvit kuitenkin sopivat myös monenlaisiin erikoisruokavalioihin.

Ilmoittautumiset 5.10. mennessä alla olevan Ilmoittaudu-painikkeen kautta.

Tilaisuuden järjestää Kestävä RuokaHäme -hanke.

Tilaisuus on maksuton.

Tiedustelut: Suvi Malin, ruoka-asiantuntija Maa- ja kotitalousnaiset/ProAgria Etelä-Suomi ry, p. p. 0400 682 334

 

logo-uusi-kestava-ruokahame.png (15 KB)

 

 

 

Lue lisää tapahtumasta / ilmoittaudu