Kesäretki Kuopioon Vehmasmäelle

Vehmasmäki

MKN Itä-Suomi

järjestötapahtuma· järjestötoiminta

62119af81c56f608808ce917dd4ac182

Vehmasmäen maa- ja kotitalousseura Kuopiosta kutsuu yhdessä Itä-Suomen maa- ja kotitalousnaisten piirikeskuksen kanssa kaikki Itä-Suomen maa- ja kotitalousnaiset kylään tiistaina 27.6.23 
Vehmasmäki on kylä Kuopion eteläosassa noin 22 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Asukkaita on noin 500.

Päivän ohjelma:

klo 12.00 Tervetulomalja Eemilän kotimuseolla ja tutustuminen Eemilän kotimuseoon, Humalajoki 28, Hiltulanlahti https://www.eemilankotimuseo.fi 

klo 14 Lounas sekä yhteistä seurustelua ja ohjelmaa Nuorisoseuran seurantalo Valoharjulla, Kurkimäentie 12, Hiltulanlahti.

klo 16.30 Tutustuminen Heikkisen Kukkatarhaan, Liljantie 39, Hiltulanlahti (kävellen tai autolla; sijaitsee 800 metrin päässä Valoharjulta).

klo 19 Kesäteatteri Tammenranta esitys Rajaralli, Liljantie (pysäköinti Valoharjulla). https://www.tammenranta.fi/
”Hulvattomassa komediassa kaksi naapurussukua selvittelee välejään sukupolvien voimin. Postinhaku on päivätaistelua ja rajapyykkien siirtely on tuhatvuotista öistä sotaa pyhänsä ja arkensa, onneksi ruokatauko tuo välirauhan. Kun tulta ja tappuraa lietsovat sanatkaan eivät riitä, kelpaa aseeksi kaikki kättä pidempi. Omaa maata ja rautakankea puolustetaan, vaikka sitten leipälapiolla, jos muuta ei satu olemaan lähettyvillä.”

Päivän hinta 35 € sisältää tutustumiskohteet, alkumaljan, lounaan ja kesäteatterilipun välikahveineen.

Ilmoittautumiset pe 16.6. mennessä
Sannalle sanna.louna@maajakotitalousnaiset.fi tai 0400 571 642

Kulkeminen Vehmasmäelle tapahtuu kullekin yhdistykselle parhaiten sopivin järjestelyin. Kuitenkin muutamia osallistujia mahtuu toimihenkilöiden kyytiin Kajaanista, Kuopiosta ja Liperin Ylämyllyltä!  

Lisätietoa tästä ja muista päivän järjestelyistä Marjatalta marjatta.pikkarainen@maajakotitalousnaiset.fi tai 044 320 1585.
Olet lämpimästi tervetullut!

Lue lisää tapahtumasta / ilmoittaudu