Kasvisruokavaliot -työpaja

Kasvisruokavaliot -työpaja

17.03.2022

Perehdytään erilaisiin kasvisruokavalioihin ja kasvisruokien, mukaan lukien vegaaniruoka, valmistamiseen

Erityisruokavaliot ovat yhä yleisempiä ja erikoistuotteiden markkinat voimakkaassa kasvussa. Aiheuttaako erityisruokavaliot haasteita palvellessasi asiakkaita? Haluatko syventää osaamistasi erityisruokavalioista ja kotimaisista erikoiskasveista? Järjestämme alkuvuodesta kolme erillistä työpajaa, joissa saat uusia ideoita muun muassa kotimaisten erikoiskasvien käyttöön, gluteenittomaan ja vegaaniseen ruuanlaittoon ja leivontaan. Työpajoissa opit vastaamaan erityisruokavalioita noudattavien asiakkaiden tarpeisiin.

 to 17.3. klo 10-14 Kasvisruokavaliot

Työpajassa perehdytään erilaisiin kasvisruokavalioihin ja kasvisruokien, mukaan lukien vegaaniruoka, valmistamiseen ja kasvisruokavaliota noudattavan asiakkaan tarpeisiin vastaamiseen. Saat uusia ideoita erilaisten kasvisten sekä kasviproteiinien monipuoliseen käyttöön ruuanlaitossa ja leivonnassa ammattikeittiössä. Verkostoidut samalla muiden asiasta kiinnostuneiden toimijoiden kesken!

Työpaja on tarkoitettu Kaakkois-Suomen alueella toimivalle elintarvike- ja ruoka-alan yrittäjille. Kouluttajana toimii Etelä-Suomen maa- ja kotitalousnaisten ruoka-asiantuntija, ETM Hannele Veteli.

 

Työpajan hinta on 25 € + alv 24 %.

Ilmoittautuminen 10.3.2022 mennessä tämän sivun alalaidassa olevalla nettilomakkeella

Lisätietoja: Hannele Veteli hannele.veteli@maajakotitalousnaiset.fi

Työpajan järjestää Uudet askeleet elintarvikealalla Kaakkois-Suomessa-hanke.

 

Tapahtuman ajankohta: 17.03.2022 10:00 - 14:00
Lähiosoite: Nikkarintie 124
Postinumero ja -toimipaikka: 46530 Kannuskoski
Hinta: 25€ + alv.24%
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 10.03.2022 16:00
Sukunimi Etunimi
Kun ilmoitat sähköpostisi, saat siihen vahvistuksen ilmoittautumisestasi. Osoitetta käytetään tarvittaessa sähköisten tiedotteiden lähettämiseen.

Jaa

Tapahtuman henkilöt