Vesistöjen kunnostusyhdyshenkilöitä haetaan Kainuuseen ja Pohjois-Karjalaan

Olisitko sinä sopiva kunnostusyhdyshenkilöksi?

Vesistöjen kunnostusyhdyshenkilöitä haetaan Kainuuseen ja Pohjois-Karjalaan

Syksyn koulutukset alkavat 11.8.

Etsitään kunnostusyhdyshenkilöitä

KAIPO-hankkeen toimijaverkostoon haetaan aktiivisia paikallistoimijoita, joille tarjotaan koulutusta erilaisiin vesistökunnostuksiin ja vesienhoitoon liittyviin asioihin. Yhdyshenkilöksi voi hakea kuka tahansa vesistöjen tilasta ja kunnostuksesta kiinnostunut.

Koulutustilaisuudet järjestetään syksyllä 2020 ja niiden aikataulu vahvistetaan kesällä. Koulutustilaisuuksia on vuoden aikana neljä, joista osa on maakunnallisia ja osa Kainuun ja Pohjois-Karjalan yhteisiä. Koulutukset ovat maksuttomia.

Paikallistoimijoista tulee kunnostusyhdyshenkilöitä, jotka toimivat viranomaisten ja asiantuntijoiden tiedon ja osaamisen välittäjinä. Kunnostusyhdyshenkilö tietää, mistä kysyä lisää ja osaa ohjata eteenpäin. Kaikkea ei tarvitse tietää – eikä yksin kukaan asiantuntijakaan tiedä.

Ilmoittaudu koulutukseen alla tai kysy lisätietoa:

Sukunimi Etunimi
Kun ilmoitat sähköpostisi, saat siihen vahvistuksen ilmoittautumisestasi.
Lähettämällä lomakkeen hyväksyn tietojeni tallentamisen kunnostusyhdyshenkilöverkoston tiedotusta varten ja tietojen käsittelyn ProAgrian tietosuojaselosteen mukaisesti: https://www.proagria.fi/sisalto/proagrian-tietosuojaseloste-10047

Jaa

Artikkelit

  • Kuntatilaisuudet

    Kainuun ja Pohjois-Karjalan Vaikuta vesiin -tilaisuuksia pidettiin etänä. Materiaali löytyy tältä sivulta.

Tapahtuman henkilöt

Palvelut