Joulunajan makuja ja lämpimiä tarjottavia

Joulunajan makuja ja lämpimiä tarjottavia

07.10.2021 - 14.10.2021

Koulutuspäivät 7.10. klo 15-18 ja 14.10. klo 15-18. Ilmoittautuminen 30.9 mennessä

Menestyksekkään ja tunnelmallinen joulutapahtuma tarvitsee herkullisia joulun tuoksuja ja maukkaita elämyksiä. Tutustutaan Saksan joulutorin suosituimpiin tuotteisiin ja suunnitellaan omiin tapahtumiin sopivia joulunajan ruokatuotteita ja juomia lähiraaka-aineista. Tarjottavien ideointi yhdessä, jotta joulutapahtumissa olisi mahdollisimman monipuolinen tarjonta ostaville asiakkaille.
Koulutuspäivät ovat tarkoitettu  Joulutorille osallistuvat yritykset/henkilöt, erilaisten joulutapahtumien tuottajat, kaikki matkailijoita palvelevat ruoka/matkailuyritykset, kaikki asiasta kiinnostuneet

KOULUTUSPÄIVÄ 1. 7.10. klo 15-18

Sawohouse Tarhakuja 1, 70780 Kuopio

Ohjelma

klo 15 Tervetuloa, Hanna Kyrölä, Savonia AMK
klo 15.05  Elintarvikkeiden tilapäinen myynti

  • omavalvonta ja ilmoitukset
  • hygieniaan liittyvät asiat
  • pakkausmerkinnät

15.45  Jouluntorin menekkituotteet Saksan joulumarkkinoilla, Minna Laakkonen   
16.15 Tarina tuotteen taustalla, Marja Niskanen, Itä-Suomen MKN/ ProAgria Itä-Suomi         
16.30–18.00 Tuotevalikoima Kuopion joulutorille yhteistä ideointia ja monipuolisen valikoiman suunnittelu

  • lämpimät pienet tarjottavat
  • tuoreet leivonnaiset
  • muut joulutuotteet: hillot, mehut, makeiset, glögit

KOULUTUSPÄIVÄ 2. 14.10. klo 15-18 

Savonia ammattikorkeakoulu, Microkatu 1, S-rakennus 5 kerros, opetuskeittiö

15.00–18.00 Lämpimien juoma- ja ruokatuotteiden valmistaminen, käytännön työt

  • tuotteiden arviointia
  • pakkausvaihtoehtojen arviointia
  • annoskokojen ja hintojen tarkastelua

Kouluttajina Hanna Kyrölä, Savonia AMK ja Marja Niskanen, Itä-Suomen MKN/ ProAgria Itä-Suomi

Koulutus on maksuton.

Pyydämme ilmoittautumiset tämän linkin kautta 30.9.2021 mennessä

Tilaisuus järjestetään Covid-19 pandemia huomioiden.

Lisätietoja koulutuksesta antavat:
Marja Niskanen p. 0400 905 782,  marja.niskanen@maajakotitalousnaiset.fi tai
Hanna Kyrölä p.0447855022, hanna.kyrola@savonia.fi

Liiketoimintaosaamista Pohjois-Savon ruokamatkailuun – European Region of Gastronomy hankkeiden kehitystyön tavoite on lähiruokaohjelman tavoitteiden mukaisesti vahvistaa lähiruoka-alalla olevien toimijoiden (ravintolat ja muut ravitsemispalvelut, matkailuyritykset, luovien alojen yritykset ja toimijat sekä oppilaitokset) yhteistyötä sekä tehostaa alan kehittämistä. Hankkeessa kehitetään maakunnan elintarvike-, matkailu-, hyvinvointi- ja luovien alojen yritysten vastuullisen ruokamatkailun osaamista.

 

 

Tapahtuman ajankohta: 07.10.2021 15:00 - 14.10.2021 18:00
Lähiosoite: Tarhakuja 1, Sawohouse
Postinumero ja -toimipaikka: 70780 Kuopio
Hinta: kts sisältö
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 30.09.2021 16:00

Jaa

Tapahtuman henkilöt